Hvorfor man bør oppleve et 5 stjerners resort!

Hvorfor reise på 5 stjerners hotell?

Jeg og tante reise til Benidorm i 9 dager og bodde på fantastiske Asia Garden resort som er et 5 stjerners hotell. Hverken jeg eller tante har gjort det før, og vi tenkte det var påtide å unne oss det.

Første vi opplever er at vi blir møtt i døra og bagasjen blir tatt hånd om. I tillegg får vi oppgradert til et superior rom, som er bedre enn vanlig dobbeltrom.

Rommet har en gedigen seng, som minst må ha vært 230. Eget stilig badekar, stor terrasse, minibar, tekoker, kaffemaskin, hårføner osv.

Det tar ikke lange tiden før det banker på døra og dama gir oss mørk sjokolade, spør om vi trenger vann eller håndklær. 2 ganger om dagen fikk du det.

Ved bassengområdet fikk du to store badehåndklær, en å ligge på, og en å tørke deg med. Hver gang du forlot din solseng, var de å fikset på håndduken så den lå fint til du kom tilbake. Frøs du, fikk du varmelampe. En gang jeg lå i skyggen og halvsov og foten min stakk ut i sola, ble parasollen flyttet på slik at jeg skulle ligge helt i skyggen. I tillegg var bassenget varmet opp til 30 herlige grader.

Toalettene var fantastisk. Såpe, håndkrem, kluter å tørke deg med.

Buffeten var fantastisk. All maten var bra. Det lille ekstra. Der fikk du ikke ketchupflaska på bordet, men søte små glass med ketchup, majones og olje. Flotte smoothier. All drikke du ønsket var gratis i prisen for buffeten.

Ja, det koster å bo på et 5 stjerners hotell, men herregud for en luksus. Alle trenger å unne seg noe bra i livet, og dette var herlig. Yoga, spa, treningssenter, nydelig mat, serviceminded folk, utrolig service, og ikke et eneste beruset menneske å se på 9 dager.

Tusen takk til Asia Garden for en herlig opplevelse og snakk om å reise hjem fra ferie med hvilepuls. Hit må jeg tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *