Frigjøringsdagen min!

For bare 3 år siden lå jeg rett ut med kyssesyka og ME. Hadde virus på balansenerven og kom meg ikke ut av senga. Startet dagen med å kaste opp! Nav fant ut at jeg klarte meg selv, siden jeg hadde et nyopprettet firma. Problemet var at på dette tidspunktet var jeg ikke i stand til å jobbe.
Jeg var uten penger i 2 år, jeg fikk ikke sosialstønad engang, og hadde 22 000 i boutgifter. Hvordan jeg på denne unngikk inkasso forblir et mysterium, men sterk vilje og stahet er vel en av dem. Til slutt hadde ikke familien noe valg enn å steppe inn å hjelpe meg. Jeg stod på nippet til å miste leiligheten min, firmaet, og ikke minst forstanden. Å tjene penger har aldri vært et problem for meg. Jeg tjener gode penger når jeg kommer meg ut av senga og klarer å jobbe.

Jeg måtte låne 200 000 av mamma for å holde hode over vannet.
Nå to år etter sitter jeg her og må nesten klype meg i armen. I dag har jeg overført pengene til mamma. Jeg har betalt ned bilen min og livet smilet. I 2014 hadde jeg 0 i inntekt. Det som reddet meg er at jeg fikk jobb på Krisesenteret. De ga meg en sjanse selv om de visste at jeg hadde helsemessige utfordringer, og visste at jeg hadde vært hjemme de siste årene. De reddet meg ved å ha troa på meg. Dette gjorde at jeg fikk mening i livet mitt, samtidig som jeg endelig hadde en mulighet til å få inntekt. Jeg la om kostholdet fullstendig og ble friskere og friskere. Helt frisk vil jeg ikke bli pga en nakkeskade, men jeg har et nytt liv nå! Jeg gjør det beste ut av det, og det føles så meningsfyllt. Å kunne jobbe med det jeg gjør, og drive et firma som kobler mennesker sammen for livet. Det gir meg så utrolig mye!

At livet kan snu så fort er helt utrolig! Så selv når det ser som mørkest ut, så tenk at det ikke er for evig. Man vet aldri hva morgendagen bringer.

Jeg vil takke mamman og familien min for støtte, og ikke minst at dere har tro på meg.
Så vil jeg takke mine to sjefer, dere er fantastiske! <3
Aina, uten deg hadde jeg ikke klart dette! Du svikter aldri! <3<
Å min barndomskompis Odd Arne. Du steppet inn for meg og firmaet når jeg lå nede. Du hjalp meg å holde liv i firmaet og dro på turer når jeg ikke klarte. Tusen takk! Dere har reddet meg alle sammen!

Jeg skulle ønske flere der ute fikk flere sjanser! Å kunne jobbe 35% stilling gir mer penger enn du får fra Nav pr mnd, og det gir et meningsfullt liv å ha en arbeidsplass å gå til. Møte blide kollegaer og brukere.

Nå nyter jeg siste dagen i sola her i Murcia, nydelig vær etter noen kalde dager. I morgen er det hjem til jobb og kurs. En spennende uke venter og et spennende og hemmelig møte.
Det er mye gøy som skjer fremover!

Ha en herlig dag alle sammen! Å husk, ting kan snu, selv når det er som mørkest!

IMG_8675.JPG

2 tanker om “Frigjøringsdagen min!

  1. Nina L

    Utrolig stolt av hva du har klart❤ Du er utrolig verdifull for de som er rundt deg❤ Husker godt hvor godt du stilte opp for meg og fikk meg til å se hvor verdifull jeg er❤ Denne tiden av året er minnerik, tog til Jessheim så på hyttetur og en tur innom sykehus ? Klem PS fortsatt like glad i deg selvom jeg ikke gir lyd ifra meg så ofte❤

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *