Fyrstekake keto

Endelig en kake du kan spise med god samvittighet. Den er glutenfri, melkefri og sukkerfri. 

Lag to deiger: 

1: 
1 egg
2 eggeplommer
150 g mandelmel
15 g fiberhusk
40 g kokosmel
150 g smør
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
2 ss mandelmelk
2 ss sukrinmelis
4 ss sukrin

Fyll: 
2 eggehviter
1 ts eddik
100 g malte mandler eller mandelmel
8 mandeldråper
2 ss sukrinmelis
masse sukrin gold flytende, smak til. 

Deig nr 2: Pisk egg og sukker, bland i alt det tørre. Deigen skal kunne henge sammen og rulles på benken. Putt i en form, en liten funker best her. 22 cm. Ha litt opp på kanten slik at du kan brette den ned over kryssene etterpå. 

Pisk eggehviten stiv, med eddik i. Putt så i mandelmel, mandeldråper og sukrin. Smak til med flytende sukrin. Det bør smake litt søtt om kaken skal bli god, da den andre deigen ikke smaker noe sukker. 

Legg fyllet oppå bunnen av kaken, lag rutemønster over av deig nr 1. 
Stek på 170 grader i ca 40 min. Følg med. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *