Gratis livsstilskurs for 15 personer.

Hei godtfolk!

Jeg bare må fortelle dere noe. Som mange vet har jeg endret livsstil og gått ned 30 kg. Men det siste halvåret har jeg pga stress fått tilbake lavt stoffskifte. Dette pluss oppstart av minipillen har gjort at jeg har gått opp 8 kg og nå er det påtide å snu dette. Jeg har snudd mitt stoffskifte tidligere med justering av kost, men nå har jeg i tillegg kommet over noen fantastiske produkter som skal hjelpe meg med dette. Flere av dere vet også at jeg har slitt med ME, fibromyalgi, stoffskifteproblemer, kyssesyka, cytomegalovirus og krystallsyken. Stress er rota til alt vondt, og immunforsvaret vårt sitter i tarmen. Det gjelder å rette opp balansen i tarmen og dette gir også store helseeffekter og vektnedgang. Det har fungert utrolig godt på mine tidligere kunder, men jeg ønsker å se om oppdagelsen jeg har gjort nå funker også på deg. Derfor ønsker jeg at du skal gjøre dette sammen med meg!

Det som er så fint med livsstilskurset er at du kan spise «hva» du vil, hvor mye du vil, uten å veie mat eller telle kalorier. Selvsagt innen det du får beskjed om at du kan spise. Dette er så enkelt at det blir morsomt, og du vil faktisk kjenne på dag 3 når søtsuget er borte at du blir glad av det nye kostholdet.

Det jeg trenger fra deg er at du vier din tid nå i 8 uker sammen med meg. Du tar bilder av deg selv, og du rapporterer til meg etter kurset om hvordan det gikk. Altså, jeg trenger referanser på at dette funket for deg. I tillegg må du kjøpe en produktpakke av meg til 3990,- Jeg skal fortelle etterpå hva du får for disse pengene! PS!

Jeg er imot slankepulver, så her er det bare helbredende produkter, som er 100% rene, økologiske og organiske. Jeg skal fortelle dere masse om produktene når dere har signet dere opp på kurset, men gir en liten pekepinn under hva denne pakken inneholder. Her må du bare stole på meg at produktene er utrolige!

Pakken med produkter inneholder:

  • Slankende og helbredende rensete som fjerner parasitter, mukus (plakk på tarmtottene), parasitter, orm, virus, borrelia og candida. Den senker blodsukker, blodtrykket og diabetessymptomer hos mange av testpersoner hittil. Kostholdet vårt i dag er så dårlig at kroppen selv, klarer ikke kvitte seg med avfallsstoffer. Renseteen bør drikkes daglig for å holde kroppen frisk. Jeg garanterer at den fungerer! (egen erfaring) Les mer om Iaso te her:
    http://lisbethsolheim.no/iaso-te-og-hvorfor-du-ma-prove-den/
  • Chaga – naturen kraftigste antioksidant. Chaga er en sopp (parasitt) som sitter på bjørka og holder treet frisk for sykdommer, i tillegg fungerer dette på samme måte i vår kropp! Chaga kjent for å være en sjamansk og hellig drikk som kan helbrede diverse sykdommer. Er betennelsesdempende, smertelindrende, god effekt på parasitter, borrelia, virus, bakterier og lignende. Renser blodet og minimerer risken for hjerte og karsykdommer. Den øker kroppens immunforsvar og har tusen ganger mer antioksidanter i seg enn blåbær. Bremser aldringsprosessen.
  • Flytende superfood/energiboost som gir 10 salater i en spiseskjee.
  • Homopatiske dråper som omprogrammerer hjernen til å ikke føle sult, søtsug og ønske om overspising.
  • Forbrenningsøkende kapsler – øker forbrenningen med opptil 300 kcal pr dag som tilsvarer en times gåtur.

For kun 3990,- får du gratis livsstilskurs på 8 uker, samt alle disse produktene, en måneds forbruk. Pris for par: KUN: 6990,- (produkter til begge)

Nå har du virkelig sjansen til å få en ny, lettere og friskere hverdag!

Livsstilskurset fungerer på denne måten:
Det går over 8 uker og jeg inviterer dere inn i en facebookgruppe.
Der vil dere få noen webinarer som gir dere opplæring på hva dere skal spise, samt kostholdveiledning.
Du vil få handleliste, oppskrifter og tilgang til blogg.
14 dagers meny for å komme inn i kostholdsplanen. Som dere ser på bildene under kan du spise vanlig, ren og sunn mat.

Du vil lære det du trenger for å forstå sammenhengen mellom frie radikaler (giftstoffer) og sykdom, og hvordan vi kan kutte ned på frie radikaler og øke antioksidantene som faktisk reparerer de skadelige oksygenatomene i kroppen. Her kommer også de helsebringende produktene på banen. Ikke bruk penger på tusenvis av ting før du har prøvd dette. Dette er nøye sammensatt etter mange års erfaring og prøvelser.

I løpet av hele uken kan dere stille spørsmål, som vil bli samlet sammen og besvart i en video hver uke.

Ønsker du være med send meg en mail: lisbeth1975@gmail.com eller ta kontakt med meg på facebook.

Kurset starter opp mandag 24 april.
De som bor på Østlandet er velkommen hjem til meg for personlig kostholdsveiledning denne dagen kl 19.00. Det varer ca 2,5 time.

Verdien av kurset er 7500,-

Bli frisk med Lisbeth!

Kjenner du noen som har behov for bedre helse og vektnedgang? Del gjerne <3
Bli med i gruppen vår på facebook: Helsemix

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *