Hjemme i Norge!

Det er så herlig å bo bare 3 timer flytur hjemmefra, da kan man spontant ta seg en tur hjem, uten for mye styr. Jeg ble litt lei av å bo på hotell, så da er det godt å komme  hjem til sitt lune hi. 17 juli reiser jeg ned igjen for å innrede leiligheten som jeg har kjøpt. Drømmen min har vært å kunne  bo privat mens jeg jobber i utlandet. Å bo i koffert i mange måneder hver sommer syns jeg er slitsomt. Jeg har også behov for å kunne bestemme selv hva jeg ønsker å spise, og ikke spise ute tre ganger om dagen.

Det er jammen varmt og klamt i Norge. I Bulgaria er luften annerledes, frisk sjøluft, og ikke høy fuktighet. Faktisk er det bedre å være i Bulgaria nå enn hjemme, i og med at man har aircondition der. Skjønner at folk klager litt, vi er jo ikke vant til mange uker med 30 grader.

Halve sommeren har gått og den største kundemassen er over for min del. Har hatt 130 kunder i juni, og har to grupper igjen til høsten på 40 stk og 25 stk. Det er deilig med litt små grupper også. Er vi 60 stk blir man ikke så godt kjent med alle. Men har man mange folk som ønsker å reise, så må de få lov å være med.

Jeg har benyttet tiden hjemme godt til å være sammen med venner og familie. Deilig å se alle igjen, og ikke minst ligge i min egen seng, og spise maten som jeg selv tilbereder.
Så, bort bra, hjemme best? Kan tyde på det, selv om jeg liker meg veldig godt borte oss.

Nå blir hverdagen så annerledes når jeg kan få bo privat i min egen leilighet.
Når jeg har fått på plass litt ting så skal jeg dele bilder av kåken til dere. Jeg har valgt 1 etasje, fordi jeg ønsker god tumleplass ute, samt hage. Hagearbeidet slipper jeg uansett å ta meg av, da det er gartnere på resortet.

Ønsker du være med til Sozopol i Bulgaria må du skynde på. Er totalt kun 3 ledige plasser av høstens turer. 29 august. Du finner info her: www.singelturer.com

Ønsker dere en flott dag i varmen.
Jeg venter mamma og Bjørn på grillings.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *