Hjemmelaget pizza med speltbunn

Speltbunn:
5 dl speltmel
1 ts havsalt
1 ts natron
litt oregano
2 ss olivenolje
Bruk gjerne økologisk rugmel, kjøpt i Sverige. Trenger ikke heving, hever under steking.

Stek kyllingkjøttdeig, 3 ss tacokrydder, gjerne økologisk på glass. (soma.no)
Ha i litt vann.
Kjevle ut deigen, ha på pizzasaus (tomatpure) på deigen, gjerne med 1 ss olivenolje, gjør det lettere å stryke ut.
Ha på kjøtt, rødløk og ønskede grønnsaker, så ost. Vi toppet med chorizo for tasty smak.

Stek pizzaen på varmluft, 210 grader i ca 12 minutter, følg med.

Toppes med ruccula og rødløk.

Rømmedressing: En boks seterrømme, et fedd hvitløk, litt kajennepepper, peppermix, salt, og litt oregano. Begynn med rømmedressingen slik at den får trekke litt og smaken setter seg.

Bon Apetìt!

Legg inn en kommentar