Hva prøver universet fortelle meg?

Kameraten min var samtidig i Spania for å overraske sine foreldre. Siden det var litt kaldt i Spania og jobben min der var ferdig på 4 dager, valgte jeg å reise med han hjem istedet for å være 8 dager totalt. Har en travel uke.
Men poenget mitt er at han sa vi skulle reise business med SAS. Jeg pleier alltid reise med Norwegian, men dette var nå muligheten vi hadde til å komme hjem. Så skit la gå, selv med litt flyskrekk og mellomlanding i Bergen. Dette skulle bli stas, og tankene mine fløy når jeg tenkte på business. På vei nedover satt jeg så trangt at selv jeg som nesten kan regnes for å være kortvokst, slet med plassen. Det var iskaldt og nakken stivnet. Nå skulle jeg sitte på business, i slike deilige stoler som man kunne slå ned, ligge som om det var en seng. Trodde jeg.

Kameraten min sa at det ikke var sånn, og at setene var like som lenger bak. Jeg prøvde forsikre meg at jeg kom til å få teppe og pute hvertfall? Det visste han ikke. Så da lurte jeg på hva som var poenget da? Hvis det ikke er noe særlig forskjell. Eneste forskjellen er at du vet det. HAHA! Å de andre på flyet. Ja, særlig… da ville jeg vel føle meg fantastisk?

Da vi kom til Alicante flyplass klokken 09 om morgen for å ta flyet via Bergen og hjem fikk vi beskjed om at de hadde funnet en rift i dekket. Ikke bare måtte de få et dekk sendt fra Norge, de måtte også ha hviletid på 8 timer. Mest sannsynlig ville man ikke komme hjem med det flyet i det hele tatt, denne dagen.

Så var det å prøve å finne andre løsninger. Vi booket oss om på neste fly 1550. Her kom businessbilletten til sin rett da vi kunne slappe av i viploungen, gratis wifi, mat og drikke, pluss en sofa jeg kunne sove i.

Min kamerat var og jaktet på koffertene. Disse ble ikke automatisk rutet om til vår nye flight. Han kom springende til gaten like før flyet skulle gå og sier at koffertene våre står oppe, og at han ikke har fått sjekket dem inn.
Jeg med mitt snev av flyskrekk ville jo hjem, så jeg gikk ombord alene, og han måtte være igjen for å få koffertene våre med hjem. Han måtte fly via Trondheim, sove på hotell der over natta, og hjem i dag! Nå endelig har jeg fått kofferten min.

Flyturen hjem gikk supert, selv om jeg måtte reise alene. Ikke noe businessplass, men varmt og godt, lite turbulens. Kofferten derimot fikk jeg tilbake i dag. Etter et døgn på reise med SAS.
Den er fullstendig herpa…

Så mottoet mitt er: Det enkle er nå det beste!
Norwegian tar meg dit jeg skal, når jeg skal. Ødelegger ikke kofferten min, og har wifi.
Business er ikke noe for meg tydeligvis. LER!
Sov 10 timer i min gode seng i natt, og bare det at jeg har fått innholdet fra kofferten betyr lykkedag bare det!

Se bildene av mine nye fine koffert, snufs!

koff1 koff2 koff3 koff4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *