Hvorfor drikker jeg grønn smoothie?

Det finnes mange grunner til å begynne med juicing.
Her er noen av de viktigste.
Jeg har «sensymptomer» etter kyssesyka og cytomegalovirus som slår ut som utmattelse samt dårlig immunforsvar. Det betyr at jeg blir fortere sliten og syk enn andre som er friske. Om jeg ikke holder immunforsvaret sterkt så vil kroppen fort gi beskjed at den ikke trives. Etter jeg begynte med grønn smoothie har jeg halsebetennelse mye sjeldnere enn før. Selv om jeg har vært litt syk i det siste, så er det fordi jeg har kjørt meg selv litt for hardt, og da sier kroppen ifra.

Grønne grønnsaker er full av basiske næringsstoffer.

Kroppen er avhengig av bestemte pH-nivåer for å opprettholde god helse. Denne pH’en er lett basisk. Dessverre spiser de fleste i dag for mye syredannende mat. Sykdom kan lettere oppstå i en sur kropp med lite oksygen.

Grønne juicer er ren flytende basisk næring som tas opp i blodet nesten umiddelbart. Jevnlig inntak av grønne juicer og et basisk plantebasert kosthold vil bidra til å gjenopprette immunitet og balanse i kroppen.

Upasteurisert er best

Alle juicer du kjøper på butikken er pasteuriserte. Dette innebærer at varmesensitive fytonæringsstoffer og enzymer går tapt, og juicen blir samtidig mer høyglykemisk. Ved å lage din egen grønne juice kan du unngå kunstige tilsetningsstoffer, søtningsstoffer, konserveringsmidler og andre kjemiske tilsetninger som ikke bidrar til økt vitalitet.

Når juiceren gjør jobben med å bryte ned fiberet kan kroppen bruke mer energi på andre ting enn fordøyelse.

Grønnsaker er en god proteinkilde. Grønn salat inneholder rikelig med muskelbyggende aminosyrer.

Naturlig mat som ikke har blitt kokt eller prosessert er full av levende enzymer. Pasteurisert juice mangler disse enzymene.

Mange som begynner med grønn juice opplever økt energi i løpet av kort tid.

green-juice-spread-1024x682

åå

IMG_0825.JPG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *