Hvorfor jeg brenner for helse og Helo!

God dag folkens! Kanskje du har lagt merke til at jeg har startet med noe nytt? Ja det stemmer. Jeg er blitt distributør for Helo smartarmbånd. Som du vet brenner jeg for en sunnere og bedre livsstil. Ikke bare det, jeg brenner for at folk skal føle seg trygg. Jeg har selv jobbet både som fengselsbetjent og på krisesenter, og jeg føler meg ofte uttrygg når jeg er ute og reiser alene i den store verden. Det at mine nære og kjære bare er et «trykk» unna om uhellet skulle være ute er utrolig betryggende, og at de til og med får opp nøyaktig tidspunkt og adresse hvor jeg befinner meg er genialt.

Om en person ramler om, vil alarmen gå direkte til dine utvalgte. Da vil vitale data som blodtrykk falle og dermed utløses alarmen. Du kan også følge med på puls, hjerteslag, EKG, søvnmønster, skritt, kalorier og humør. I løpet av året kommer blodsukkermåling. Tenk så perfekt for alle som må ta sprøyter daglig som kan slippe det. Den kan også måle promillen slik at du vet at du er edru før du setter deg bak rattet.
I tillegg en antimykkfunksjon. Hvor kjekt er ikke det på reise og på fisketur?

Denne er et MUST HAVE. Du styrer smartarmbåndet enkelt via en enkel app.

For mer info kan du se videoen min under eller bare besøke min hjemmeside: www.HeloBeSafe.com
Her kjøper du smartarmbåndet også. Det er allergivennlig og vanntettt, koster 3200,-

Ønsker du også en ekstrainntjekt på et lettsolgt produkt? Fitbit solgte 25 millioner stk bare
i 2016. HELO knuser fitbit og alle andre smartarmbånd i funksjoner pr i dag! Hvor mye vil Helo selge? Spørsmålet er: Hvis du visste det du vet om fitbit før de lanserte det, ville du da blitt med?

Du vet hvor du finner meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *