Iaso Te, og hvorfor du MÅ prøve den!

Hei!
Tenkte jeg skulle fortelle dere litt mer om Iaso te og hvorfor du bør prøve den! Jeg har nå gått på den i et par dager, og en ting er sikkert, den fungerer!

I dag lever vi et travelt liv på farten med masse frie radikaler rundt oss. Frie radikaler er enkelt forklart uparra atomer i kroppen som gjør skade, men som kan uskadeliggjøres av antioksidanter. Frie radikaler kan være så mangt, men her er noen: sykdom, stress, tungmetaller, giftstoffer generelt, stråling, sol, medisiner, e-stoffer, kunstig søtstoff, alkohol, røyk, snus, forurensing, ja rett og slett alt vi blir utsatt for daglig, og ikke minst maten vi spiser. Maten inneholder så mye skit og så lite næring at vi blir syke. For å bli friskere trenger vi få ned antall frie radikaler i kropper, og øke antioksidantene. Frie radikaler kan lett måles med et stikk i fingeren.  Bare ved å få balanse på hva du spiser/fjerner fra kroppen vil du garantert føle deg mye bedre. Det er umulig å ikke føle seg bedre ved å spise sunnere mat. Man trenger ikke holde på mer enn 3 dager før man merker at søtsug er borte, og magen/kroppen føles lettere. Hva tenker du at de mentale fordelene for deg vil være ved å føle seg lettere og friskere? Hode følger med kroppen vår, de henger sammen.

Jeg har kommet over disse produktene nylig, og tester det ut. Derimot har dette firmaet Total Life Changes vært i USA i 13 år og har bare økologiske og organiske produkter. Jeg er imot at man skal fylle kroppen med massevis av kosttilskudd, men noe næring MÅ man ha, og her snakker vi superfood. Vi snakker rene urter, og chaga fra naturen. Chage er naturens sterkeste antioksidant. Du trenger kun 3 produkter for å dekke ditt totalt behov! Det er fantastisk. Bort med alle pilleglass!

Tilbake til Iaso te! Den inneholder 9 urter og frukter.

1 av 3 sliter med parasitter og orm, uten å vite om det. Parasittene kan i verste fall være dødelig. Teen dreper også candida, virus og bakterier.
Ingefær: Kjent for sin helbredende og rensende effekt. Smertelindrer gift og leddsmerter. Hjelper mot kvalme og fordøyelsesbesvær. Hjelper mot menssmerter, halssmerter og hodepine.

Kamille: blir brukt til behandling av en lang rekke tilstander og sykdommer. Denne bittersøde urten fungerer medisinsk som en tonic, smertelindrende, krampehemmende, anti-inflammatorisk, antibakteriel, anti- allergifremkaldende og beroligende. Hjelper mot angst og uro.

Persimonn: dyrket i Japan i 1000 år og bekjemper kreftceller, hermorider, styrker blodårer og åreknuter. Denne er mildt avførende og hjelper mot allergier.
Mariatistel: Er kjent for å rense blodet, styrker og renser leveren, brukes ofte av hivpasienter. Superkraftig antioksidant, og hjelper med galleproblemer, milt, psoriasis og blodrensende. Denne er super for de som sliter med hodeverk og migrene. Hjelper mot skrumplever, og forebygger leverskader.

Malva eller kinesisk Mallow Plant: Hjelper mot diare, ødemer (væskeansamlinger i kroppen), nyreproblemer, mage og tarmproblemer, irritert tarm, slimoppløsende ved emfysem og bronkitt.

Blessed Thistle: (Cnicus Benedictus eller Carduus Benedictus): Hjelper med fordøyelse, slimoppløsende, blodrensende, bedrer hukommelse, bedrer menstrasjonssyklus, overgangsalder, sure oppstøt og luft i magen. I urtemedisin brukes denne ved helbredelse av kreft, infeksjoner, inflammasjoner, hjertelidelser, hudlidelser, gjær/candidaproblemer og diare.
-Myrra er en hardfør busk, somvokser i ørkenen regioner, især i det nordøstlige Afrika. Den hjelper mot dårlige ånde og halssmerter, brukes som skyllevann. Bedøvende og muskelavslappende effekt.

Papaya: Tropisk frukt som gir energi, glød, finere hud og energi.

Den anbefales som det beste valg fra gruppen av gule og orange frukter som lover storesunnhetsfordeler, full av antioksidanter, b-vitaminer, folat, pontotensyre, mineraler, kalium, magnesium og fiber. Din mot sportsskader, andre årsaker til traumer og allergier. Forebygger tilbakevendende forkjølelser og øreinfeksjoner.

Ønsker du bedre helse? Trenger du en rensekur? Kickstart på vekttap? Man kan gå ned 3 kg første uken, og man går hyppig på toalettet.

 

Renseteen dreper parasitter, orm, candida, virus, bakterier, renser blodet, virker avførende, antiinflammatorisk, smertelindrende, styrker immunforsvaret mm. Man må nesten bare teste den ut.

Du får kjøpt den her: https://shop.totallifechanges.com/nyttliv

 Kun 450 kr for en mnds forbruk. Leveringstid er ca 7-12 dager.
(andre rensekurer koster det sammen for en uke)

Og når du først bestiller, ville jeg tatt med boks med CHAGA og Anti Burst. Dette er de tre produktene som vil dekke ditt næringsbehov og få ned frie radikaler og opp antioksidanten. Ønsker du ta helt av så meld deg på et livsstilskurs og juster kostholdet ditt samtidig. Søker 15 personer som vil teste ut en produktpakke til 3990,- og får livsstilskurs på kjøpet. 8 uker oppfølging, matplan, handleliste, forum, oppskrifter og mental trening.

Om du enda er i tvil? Google Iaso te 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *