Ikke la dere lure!

Ikke la dere lure, var kommentaren jeg fikk servert på en av annonsene mine i går. Du får det mye billigere om du booker selv.
Ja selvsagt får du en reise billigere ved å booke selv. Når jeg booker reiser til feks 20 mennesker kan jeg ikke kjøpe billetter på restplass. Da vet man ikke hvor man kommer og får heller ikke spesifisert hotell.

Det du derimot får når du booker tur med meg er absolutt alt tilrettelagt og ordnet. Du setter deg på flyet. Allerede da kan du nyte vennskap og moro med de andre 20 nye reisevennene dine. De du kan henge med hele uken. I tillegg står bussen klar og venter på deg når du ankommer destinasjon. Mange måltider, utflukter og fester er allerede booket. Du kommer til dekket bord, til latter og glede. Venner som vil trene, shoppe, lese bok, bade, feste. Alltid noen å være sammen med.

Å si at jeg driver med lureri fordi jeg legger på en tusenlapp eller to på deres reise er hårreisende og jeg tenker at det ikke er så mye mellom ørene når dere ikke klarer å skille en tilrettelagt gruppereise med en reise for en person kjøpt på billigsalg.

Visste du at jeg betaler mye mer for å booke fly hos Norwegian enn det du gjør? At jeg får en høyere pris for å ha fleksibilitet? Og at jeg ikke kan avbestille en booking som gjøres? At det er stor risiko ved å booke både fly og hotellrom som må betales for, selv om du aldri vet hvor mange som blir med. At jeg må booke og betale feks 20 hotellrom jeg ikke vet om jeg selger?

Visste du at jeg betaler for turen for reiseledere? Både fly, buss, mat, utflukter og hotell. Dette er ikke gratis for oss.

Visste du at jeg bruker omtrent 50 000-70 000 i året på facebookannonser?

Visste du at jeg betaler skatt og avgifter?

Visste du at som gründer har jeg aldri fri, og jobber omtrent døgnet rundt til tider?
At jeg er på jobb 24/7 på utenlandsturer.

Fortjener jeg ikke å ha mat på bordet når jeg har skapt min egen arbeidsplass, da jeg ikke klarer ha en vanlig jobb pga nakkeskade?

Syns du fortsatt det er greit å hetse meg for at jeg legger til en tusenlapp på turen din for at du skal få en fantastisk reise, så er nok ikke jeg reiseselskapet for deg.

Visste du at om du reiser med Singelturer så får du en super tur hvor alle vet at mottoet for turen er at vi skal ha det koselig? At alle inkluderes og tas vare på? At du ikke føler deg alene eller utenfor? At drittprat og fyll slås ned på. At kundene kommer tilbake gang på gang, nettopp fordi det er en fantastisk måte å reise på. At du kan være alene hele dagen, men ha noen å spise med på kvelden. At du kan velge å være med på akkurat det du vil, stå opp når du vil, sove når du vil, spise når du vil. Frihet!

Visste du at du slipper betale ekstra for å ha eget rom på våre turer og at alle våre sydenturer tilbyr dette?

Visste du at vi er det billigste reiseselskapet som tilbyr turer for single og i tillegg ligger på samme pris som charterselskapene som tilbyr enkeltrom.

Visste du at Singelturer er et genialt konsept for deg som ikke har noen å reise med, som vil være fri på ferie uten å forholde seg til venner, og som ønsker utvide sine nettverk. Noen er så heldige at amors piler kommer forbi, og de ser jeg aldri igjen. Det er ekstra koselig.

Så er det noen som blir lurt her så er det de som tenker så snevert at de tror at jeg gjør dette for å lure folk. Dere aner ikke hva dere går glipp av, og jeg driver faktisk dette firma alene. Det er bygd opp av medfølelse til alle single, som er alene i høytider og ferier. Hver eneste jul «ofrer» jeg min jul med familien for å være sammen med andre som er alene i jula, og jeg storkoser meg. Virkelig. Gleder meg til hver eneste tur hvor jeg får møte fantastiske mennesker.

Ja jeg tjener noen kroner så jeg får betalt regningene mine, ellers ville det vært idiotisk å drive et reisebyrå.

I allefall, så ville jeg bare forklare litt hvordan det fungerer med gruppetur, og litt hvorfor det koster noen kroner mer enn en simpel restplass.

Ønsker deg en strålende lørdag, og vil du ta en titt på sydenturene våre i sommer gjør du det her: www.singelturer.com

Vi har opp til 45 påmeldte på en tur, og noen turer er litt mindre grupper. Flere hundre reiser på våre arrangementer hvert år, og ekstra hyggelig er det når du har vært med 2-3 ganger og møter nye venner igjen.

Velkommen skal du være!  <3

2 tanker om “Ikke la dere lure!

  1. tonedrm

    Æsj, ingenting å bry seg om, Lisbeth. Enkelte mennesker bare elsker å klage. Det må være trist å leve på den måten at man alltid bare ser det negative, så egentlig er det synd på dem. 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *