Indre ro og balanse! Sunn mat og farger!

Det har vært en turbulent start på året, men nå er jeg tilbake akkurat der jeg vil være!
Tilbake til den roen jeg har lært å finne, i meg selv.

Har vært syk noen dager, og det minner meg om tiden hvor jeg var mye hjemme alene og dagene utrolig lange og fullstendig uten mening.
Jeg er så takknemmelig for at jeg klarer å jobbe og ikke minst har en jobb å gå til!

Å komme meg på bena å klare å jobbe igjen har snudd livet mitt fullstendig. Til noe meningsfylt. I tillegg har jeg en spennende og utfordrende jobb, hvor jeg hjelper andre mennesker.
Det er noe som ligger mitt hjerte nært! Å hjelpe andre som har det vondt. Bruke min egen erfaring til at andre skal få det bedre!

Livet smiler! I dag er jeg i såpass god form at jeg har tenkt å bytte gardiner i stua, få inn litt mer lys og få mer farger. Elsker farger! Det gir liv!

Husk at for å finne ro og balanse må du rydde opp i livet og rundt deg! Man kan ikke forvente å ha et godt liv med negative mennesker rundt seg! Fyll livet ditt med glede og postivitet.
Lag deg god og sunn mat med farger på! Det gjør deg glad! Finn på koselige ting med folk som gir energi! Gå tur i den vakre naturen!

Jeg starter dagen med en grønn smoothie proppfull av vitaminer! Får inn glade farger i hjemmet mitt, kjøper noen vakre blomster og nyter helgen!

Å så gleder jeg meg til å gå på jobb på mandag! <3

Ha en super helg! 🙂

å åå ååå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *