Jeg tjener penger på firmaet mitt, tilgi meg!

I natt har det gått som en farsott på alle singelgrupper på facebook hva jeg tjener på en tur. Vedkommende har aldri møtt meg, eller har vært med på turer. Han har heller ikke spurt meg om mine utgifter på denne turen, men likevel greid å anslå min inntekt.

Dette er helt absurd! Jeg har bygd opp et suksessfult firma, jeg har jobbet 15 timer om dagen på det meste for å få dette til. Jeg har ligget rett ut med kyssesyka i 2 år samtidig som jeg har drevet firma fra sengen. Jeg har vært på hytteturer og arrangementer selv i 6 år, og jeg har vært så svimmel og dårlig at jeg har måtte holde meg fast i kjøkkenbenken samtidig som jeg laget mat. Jeg lager mat til 100 mennesker alene hver nyttår, og jeg reiser på ukesturer med masse folk til utlandet.

Jeg er ikke blond. Jeg ser på meg selv som en smart forretningskvinne som aldri gir opp. Om det gjelder sykdom eller nettroll, så klarer dere ikke knekke meg! Jeg ville aldri drevet rovdrift på meg selv for please utakknemlige folk. Dere som sitter og klager over at jeg tjener en hundrings eller to på arrangementer vet ingenting om mine utgifter eller hvor mye jeg jobber, så hold snavla og pass på dere selv. Derimot må dere gjerne ta kontakt på privaten om min økonomi er så spennende at de riktige tallene kunne vært interessant? Men sikkert ikke en fordel å vite det uansett, når misunnelsen er så sabla stor.

Skal dere sitte å regne på hva ting koster utfra hva dere betaler for en  feks nyttårfest så får dere spørre meg hva jeg betaler for musikk, buss, hotellrom, evt lokalleie, servitører, mat osv på en sånn dag der alt er 100% dyrere. Mva på 25% er vel heller ikke noe dere tenker på? Arbeidsgiveravgift og skatt?

Så det jeg sitter igjen med på bunnlinja er vel fortjent, hver eneste krone. For alle årene jeg har jobbet gratis og for all dritt, trusler og netthets fra dere. Dere er smålige, og dere gir meg bare enda mer guts og drivkraft ved å holde på sånn… og det å spre ut overalt hvor mye jeg tjener er jo sabla bra reklame for meg, tusen takk! Da skjønner folk at disse turene er kjempepopulære, og samtidig er de nok takknemmelig for at nettopp du ikke er med.

Ha en nydelig fredag, lev i kjærlighet. PS! Får du ikke blomster på søndag så ikke bli så jævli overraska 😉

KATHASP_KeyMessage_misunnelse_giraff-800x800

4 tanker om “Jeg tjener penger på firmaet mitt, tilgi meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *