Jobbtur

Ikke alltid det er sol og sommer! I dag har det vært iskaldt! Det betyr at jeg har vært i leiligheten i hele dag og fått laget nye turer! Det tar tid å få fly og hotell samtidig og for en stor gruppe! I morgen er planen å gå rundt på område å ta bilder, og sjekket om spaavdelingen på hotellet er åpent! Håper det, hadde vært så deilig å boble litt! I morra ettermiddag skal sola være tilbake, og da gjelder det å suge til seg litt d vitaminer! 

Syns alltid det er utfordrende å spise ute siden jeg prøver å unngå melkeprodukter. Derfor lager jeg gjerne noe mat hjemme i leiligheten! 

Dette er absolutt et aktuelt sted for golftur! Herlig luksus, flott område, shopping, strand og alt man trenger ikke langt unna! Er man skikkelig fotballfrelst kan man ta turen til Valencia 2 timer nord for Murcia! 

Skulle egentlig være her til onsdag neste uke, men det har jeg rett og slett ikke tid til, da jeg må hjem på møter, pluss at jeg begynner på et kurs på mandag! Noe tekniske datagreier! Jeg er så lite teknisk at det er flaut! 

Mye som skjer fortiden, har en kul hemmelighet som snart blir offentliggjort! Nei, jeg er ikke gravid, for God sake! Dette gjelder business! En skitkul ting rett og slett! Kan nesten ikke vente med å dele det med dere! 

Nå har jeg pussa tanna og skal se om turbohode mitt går med på å sove litt! Hadde det ikke vært for at jeg hadde kronisk utmattelsessyndrom så hadde jeg trodd jeg hadde adhd, no fence! Er bare at jeg blir så innmari ivrig når jeg driver med noe som er gøy! Nei, over og ut herfra! Ta vare på deg selv, følg drømmene dine ❤️   
    
    
    
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *