Kronisk utmattelsessyndrom?

Jeg har satt sammen et opplegg som skal være en enkel start nå de neste 4 månedene. Fra høsten av kommer jeg til å kjøre et mer omfattende kurs for kronisk syke. Visste du at kroppen går på autopilot og at du er i en flight og flightmodus mesteparten av tiden? At den minste lille tanke kan skru opp hele systemet slik at du skiller ut adrenalin? Visste du at høyt kortisol (stresshormon) også kommer av sukker?

Det er mye å lære når hele systemet har tatt kvelden. Jeg tenker at det er nettopp det som skjer. Kroppen får nok. Jeg har hoppet 8 meter fra en blokk pga brann, har mistet et ufødt barn (traumatisk rundt det) og opplevd to voldtekter. For at man skal takle tøffe påkjenninger så avlaster kroppen hjernen og man får sykdommer som setter seg i kroppen. Jeg er alternativ og har stor tro på tankens kraft. Jeg vet hvordan det er å dyrke sykdommen sin fordi man ikke vet noe annet. Hvor frustrert man er fordi man ikke orker noe. Hvordan man isoleres fra både arbeidsliv, familie og venner. Jeg har selv tilbrakt to år i sengen etter at jeg fikk kyssesyka i 2009.
Jeg har brukt 1 million kroner på alt av behandlinger og kosttilskudd. Jeg har tatt Lightning prosesskurs, gått til homeopat, kiropraktor, healing, tankefeltterapi, hypnose, osteopat, naprapat, helheltsterapeut, flere private leger, blodprøver og hårprøver, you name it, jeg har prøvd ALT.

Nå har jeg satt sammen en pakke med noen få kostholdsprodukter, og et livsstilskurs som forteller deg hvordan du kan avgifte kroppen for frie radialer, få mer antioksidanter, snu hormonbalsen, få gode bakterier i tarmen, og kvitte deg med parasitter. Kurset er enkelt å følge, og du trenger ikke veie deg eller telle kalorier. Du spiser sunn og ren mat, og vi har fokus på sunne/smarte karbohydrater.

Du betaler kun 2990,- for dette kurset, og det inkluderer produkter for 1 måned forbruk.
Skulle du likevel være misfornøyd med noen av produktene er de garanti på disse, innen 30 dager.

Man får ikke personlig oppfølging på kurset, da jeg ikke kan hjelpe hver enkelt, men alle spørsmål blir samlet opp hele uken og svart på både skriftlig og i webinar.

Du vil få god opplæring på kostholdsbiten, og matplan, oppskrifter, blogg, og motivasjon.
Kurset går over 8 uker, hvor vi samles i en facebookgruppe for felles målsetting og motivasjon.
Husk at dette trenger ikke være krevende. Du starter på produktene som vil avgifte og gi mer energi, og da vil resten komme sakte men sikkert. Viktig at dere ikke ser på dette som en kjempestor oppgave, men tenker at alle små endringer vil være gode endringer. Ting tar tid, og før eller senere må man starte for å klare å snu sykdommen.

[contact-form to=’lisbeth1975@gmail.com’ subject=’ME kurs ‘][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Problemstilling, utfordringer, mål.’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *