Kvalmende påskeidyll fikk meg til å starte firma!

Sosiale media er gull verdt når det kommer til å knytte nye kontakter, få med seg spennende arrangementer, og ikke minst holde kontakt med familie og venner. Sosiale media kan også være en pest og plage for oss som er alene. Jeg var høvelig nysingel, og hadde ikke nettverk rundt meg. Følte meg Viggo Venneløs. Å se alle familier og venner som pakket bilen full med ski, kakao, appelsin og solo, for å dra avgårde på hytta gjorde meg litt trist. Å se dem grille pølser i solveggen, le og kose seg, gjorde meg nesten kvalm. Hvorfor skal alle ha det så fantastisk, mens jeg sitter hjemme alene? Har du også kanskje tenkt sånn?

Vel, nå tok jeg tak i situasjonen og laget mine egne hytteturer. Det var sånn Singelturer startet i 2009. Nå er jeg ikke alene en eneste påske. Jeg trenger aldri grue meg til høytider. Jeg har også en herlig familie, skal sies, men de er opptatt med sitt og reiser hit og dit dem også.

Siden jeg ikke har barn selv, elsker jeg å finne på ting med tantebarn. Lage påskepynt og andre koselige ting. I min familie er vi vant til at påske kommer før påske, og jul kan feires et par dager senere, for tante Lisbeth er alltid på farten. Særlig i høytider da folk sitter alene. Det er et av hovedfokuset til Singelturer. At det alltid er et arrangement jul, nyttårsaften, påske, sommer og høstferie.

Så i morgen gleder jeg meg til å dra til Oslo og feire påske med 40 kunder, venner og nye bekjentskaper. Så kan jeg dele litt kosemosebilder fra Aker Brygge mens vi nyter singeltilværelsen og påsken uten mas, kjas, unger, krangling, forstuede ben og all den påskeidyllen som kanskje ikke er idyll likevel.

Tenker at vi alle får gjøre det beste ut av det… singel eller ei. Alene trenger du ikke å være! Bare sjekk ut våre turer her: www.singelturer.com

Sender deg varme klemmer og ønsker deg en god påske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *