Kylling med kikerter

Dette tar under ti minutter å lage og er, like godt som hovedingrediens, som med fisk, kjøtt eller til kylling.
Du trenger dette til 2 personer:
1 boks kikerter (hell av væsken og skyll kikertene)

1 lang paprika . Denne må du grille (på grill eller i ovnen) på forhånd, eller kjøpe på glass ferdig flådd.) Grovhakk kjøttet på paprikaen.
6-10 cherrytomater (skvis ut kjernene (kast) og grovhakk kjøttet)
salt og pepper
god olivenolje
3-4 ss mandelflak eller hakked mandler
grovhakket bladpersille. En liten neve.
5 cm sterk chorizo-pølse, skåret i små terninger
1 fed hvitløk, finhakket.
Varm en panne med litt nøytral olivenolje. Tilsett kikertene og chorizoterningene. Svitsj i pannen noen minutter før du krydrer med salt og pepper. Tilsett paprika og tomater samt mandler. La småsurre noen minutter. Tilslutt tilsetter du bladpersille og noen gode spiseskjeer fulle med deilig extra virgin olivenolje.
Dette er ekte spanske smaker!

Oppskrift og bilder: Jan Are Sandmel Strømsnes

aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaa

Legg inn en kommentar