Lite reisebrev fra Sunny Beach

Da har sommersesongen startet og det er en travel sommer. Noe fritid skal nytes mellom gruppene, men fra sist sommer har vi hatt en økning på 150%.

Jeg sier vi, som man sier når man har et firma, men det er jo bare jeg som står bak og driver Solheim Event og Reiser AS alene.

Denne sommeren er det igjen flotte turer til Burgaskysten og Svartehavet.

Mange av mine reisende er med for første gang og uten unntak liker alle hva Bulgaria har å by på. Nydelig klima, hvite, rene flotte strender med blue flag, koselige gamlebyer, vingårder, spa, blomster og trær overalt, billig mat og drikke. Her får du mye for feriepengene, og våre priser på turer er også på et behagelig nivå. Våre lavterskeltilbud tilbyr også bare enkle rom, noe som er vanskelig å få alle hoteller med på, da de ønsker to personer på alle rom, da det betyr mer penger i kassa for hotellene.

Å reise på tur med andre single er luksus. Det som går igjen av positive tilbakemeldinger er friheten man har på en sånn tur, til å gjøre akkurat hva du vil, når du vil, og ingen blir sur på deg. Vi alle kjenner vel til å ha vært på tur med venner og endt opp i klinsj fordi det blir for tett å dele rom. Noen sover lenge, noen står opp grytidlig, noen legger seg sent, noen drikker mye, noen lite, noen vil se mye og være aktiv, andre vil ligge med en bok med solsenga hele uka. Her gjør du akkurat som du vil, uten sure miner. Valgfrie utflukter. Prisen strippet ned til fly og rom, resten velger du selv.

Det er en flott gjeng som er på tur, og de nyter sola og de nye vennskapene. Alle er inkludert og ingen føler seg alene.

I går var vi på vingård, som var en koselig opplevelse, gøy å smake på gode viner. Man kunne også kjøpe med seg noen flasker til kun 50 kr pr stk. Dette var nydelig vin som har vunnet mange priser. Bulgaria er stor på eksport av vin, og de kan sakene sine.

I morgen tar vi turen til Nessebar på byvandring. Flotte bygninger, brosteinsbelagte gater og flere fine kirker. Museum og masse restauranter, butikker som selger ting som er utenom det vanlige.

Bulgaria er så mye mer enn bare sol og bad, og her kan du få en aktiv ferie om du ønsker det. Nye skatter å finne overalt.

Noen av mine kunder har valgt å slå sammen disse to ukene slik at de også får nyte en uke i Sozopol. Det er bare 50 minutters kjøretur, og hvor flott er det ikke å oppleve to helt forskjellige feriesteder på to uker? Sunny Beach, en liten turistmaskin med liv og røre, og vakre rolige Sozopol, hvor det bor folk hele året. Sozopol er en idyllisk verneverdig fiskelandsby fra 610 år før Jesus fødsel. Absolutt verdt et besøk, så ønsker du være litt impulsiv har jeg ledig 2 plasser på onsdag 13-20 juni.

Du finner info om turen her: www.singelturer.com

Ønsker dere en superfin dag, så kommer det flere reisebrev etterhvert.

Hilsen oss fra Sunny Beach!

Lisbeth

Lene Hatlen Rasmussen har tatt noen av de flotte bildene! Tusen takk ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *