Livet er spennende for tiden!

Livet er både skummelt og morsomt! Skummelt med tanke på om jeg klarer å tilfredstille etterspørselen av turer! Morsomt fordi jeg endelig kan drive med det jeg alltid har drømt om, og ikke minst leve av det. Allerede i januar hadde jeg 25 påmeldte til Bulgariaturen. Fly og hotellet er fullt, så jeg må sette opp nye turer. Det er så utrolig spennende! Jeg startet firmaet da jeg selv ble singel i 2009 og mistet jobben siden butikken jeg jobbet i ble nedlagt. Jeg hadde vært dårlig til å ta vare på vennene mine, da et dårlig forhold hadde vært altoppslukende, og helsa ble deretter. Helgene ble kjedelige og ensomme. De vennene jeg hadde var etablert med små barn. Jeg selv hadde akkurat mistet barnet jeg var gravid med. Jeg hadde også mistet bestemoren min. Samboeren min. Jobben. Jeg møtte rett og slett veggen og så overhode ikke meningen med livet. Jeg så heller ingen løsninger. Jeg hadde ingen planer. Jeg skulle ingenting! Jeg hadde ikke engang en legetime i sikte. Da jeg kom så langt ned at eneste veien var opp, snudde jeg! Jeg visste at det satt hundretusener av folk alene i helgene, i ferier osv, som var ensomme, nyinnflyttet til byer, uten nettverk, uten venner. Jeg startet med et par hytteturer. Det ble suksess og det ene tok det andre. Det var en gammel flamme jeg hadde på den tiden som ga meg det pushe jeg trengte for å ha troa på meg selv. Han sa: «Lisbeth, hvis du lager 3 hytteturer, så skal jeg lage en hjemmeside til deg». Jeg gjorde det og han kom fra Bodø ei helg og hjalp meg.

Slik ble Singelturer til, og nå, 6 år etter har Singelturer flere hundre på arrangementer hvert år, og jeg kan endelig leve av drømmen min. Til tider har jeg vært så dårlig at jeg har gjort jobben med markedsføring og annonsering fra senga. Alle kan få til litt, selv om de er aldri så dårlig. Det fins folk som mangler armer som jobber. Å få et verdig liv igjen i arbeidslivet betyr så enormt mye for psyken, og ikke minst selvtilliten. Man må aldri mistet håpet uansett hvor mørkt ting kan se ut. Alt er i perioder, man har det ikke jævlig hele tiden. Ting vil løsne, ubetalt arbeid vil betale seg om man aldri gir opp!

Sender dere masse optimisme og håp! Lev ut drømmene dine, uansett hva de er! Livet er så skjørt, og kan være over så fort. Eller man kan bli syk. Drøm, lev, oppnå. Nyt hver dag du får!

Sender en solskinnshilsen fra Murcia i Spania. Jeg er på jobbtur og sjekker ut hoteller for høstens turer. Kanskje du har lyst å være med på Singeltur?
Er det nå du skal ta tak i livet ditt å komme deg ut av komfortsona og leve litt mer?
Da er du i såfall hjertelig velkommen, til et inkluderende samhold i www.singelturer.com

Masse spennende turer fremover, med store overraskelser! Dette bilde tok jeg selv i dag av Mar Menor Spa og Golfresort! Lekkert!
gg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *