Livsstilsendring – det enkle er oftest det beste! Matkurs, treningstips og kostholdslære!

Ønsker du bli med på en RÅ helg som kan snu livet ditt? Da er dette opplegget for deg.
På bare tre dager skal du lære å lage sunn og god mat, samt endre livsstilen din.
Vi møtes på en koselig hytte ved Lågen 16-18 mars, Holmfosshytta i Kvelde, 2 mil fra Larvik/Skien.Her skal vi kose oss sammen en hel helg å spise masse god mat. Det er også lov å ta med flaske vin, for vin hører til en sunn og god livsstil. Det er viktig at man kan kose seg, selv om man er sunn.

Du vil oppleve dette som enkelt og moro, noe som gjør deg i stand til enkelt å opprette din nye livsstil.

Da Lisbeth ble syk var det kun en ting som fungerte for å komme seg på bena igjen, og det var å restarte kroppen og legge om kostholdet. Nå er hun frisk og er i full jobb! Livet så mye lettere siden bonusen var at hun gikk ned 30 kg samtidig, som hun aldri har spist så mye god og sunn mat som nå! De fleste kursdeltakerne sier at dette er et opplegg som er enkelt å følge. Du lærer hvorfor du gjør dette, så dette handler ikke om diett og viljestyrke. Du vil føle stor forbedring og glede ved denne måten å spise på, og forandringene kommer fort.

Det viser seg at de som følger opplegget og kommer skikkelig i gang, ikke faller tilbake til gamle vaner. Nettopp fordi fokus ikke er slanking, veing og telling av kalorier. Men det å ta bedre valg. Du får fortsatt lov å ha et liv! Har du allerede livsstilsykdommer er dette kurset perfekt for deg. Er du en av de som bare ønsker å bli litt friskere, få mer energi, føle deg bedre, forebygge sykdom, så bli med. Passer også for par!

Har du fibromyalgi kan du oppleve mindre smerter i kroppen ved å ha et kosthold med mindre sukker og mer sunt fett. Denne livsstilen er også tilpasset de med diabetes 2.

PRIS: 3500,- 
Inkludert: 
Matkurs
Foredrag
Badestamp
Overnatting, fredag til søndag
Alle måltider, kaffe og te

2 ukers matplan og oppskrifter etter hjemreise
Tilgang til motivasjonsgruppe og videoer med kostholdslære

Lisbeth har studert ernæring på Atlantis medisinske høyskole, og holder foredrag om kostholdsendringer og mentale utfordringer, din indre sabotør og hvordan du kan komme ut av offerrollen, ta ansvar for dine valg, og få en bedre hverdag. Vi ser at når vi setter sammen både kostholdslære og det mentale, lykkes mange fler. Det er lett å gjøre disse endringene og vi gir deg oppskrifta. Hele familien vil få glede av denne endringen i form av bedre helse og bedre kosthold.

Jaran Lea er sertifisert spinningsinstruktør og har selv endret livsstil og gått ned mange kilo. Han har nå en aktiv hverdag, og vil lære dere enkle grep på hvordan du kan få inn aktivitet i hverdagen uten å måtte gå på et treningsstudio. Passer fint for dem som har lite tid og ønsker trene hjemme. Jo eldre vi blir jo viktigere er det å trene styrke.

Kun plass til 10 stk for å få kvalitet på kurset. Først til mølla! 
Man kan komme til hytta fra kl 17 på fredag, avreise ca 14 søndag.
Husk sengetøy, håndkle og eventuelt en flaske vin :)

Send mail for påmelding til: lisbeth1975@gmail.com for faktura eller ta kontakt med meg på facebook. Du kan også fylle ut påmeldingsskjema her:

Ove TønneMotiverende, effektivt og morsomt kurs som gir raske, OVERBEVISENDE resultater!!;) Bilde under er av Ove, som fikk synlig resultater på bare 3 uker.

Anbefales!! Helgen var lærerik, inspirerende…ikke minst motiverende Lisbeth Solheim kan virkelig jobben sin
Nøl ikke, tror helsegevinsten er STOR :)


Merethe Hoff:
Veldig bra – og kan så absolutt anbefales:-) jeg var med i den første gruppen og fikk masse med nyttig informasjon som jeg idag er bevisst på – og praktiserer i min hverdag! Det betyr også at jeg nå jobber med å legge om mitt kosthold, for mye av det jeg trodde var sunt – var ikke det,  kurset anbefales.

0

12

3

4

5

6

7

8

IMG_5077.JPG

10285773_751023144938248_1861575859945931803_o

IMG_8601.JPG

1743689_714203305286899_1485049879_n

unnamedggg

10003313_723076581066238_1514875618_n

Legg inn en kommentar