Må du «sitte» med telefonen?

Ja jeg må det. Vi satt på vorspiel på julebordet forrige helg, da jeg flere ganger fikk litt småkjæft fordi jeg kjapt så på telefonen. Da snakker vi ikke om å sitte å surfe statuser, for det gjør jeg sjeldent. Men vi snakker om å sjekke meldinger, samt svare kunder som var på tur til julebordet på dag 2. Nye kunder, som lurer på ting.  Jeg er selvstendig næringsdrivende og jobber mye. Egentlig har du aldri fri når du jobber som selvstendig. Min jobb er for det meste på facebook, og selv om jeg så gjerne skulle lagt bort telefonen 100% og viet all min tid til dere som er tilstedet, så er det flere ting jeg har å ordne med 50 mennesker på et arrangement. Jeg er tross alt på jobb, selv om det ikke ser sånn ut alltid, siden vi er i hyggelig lag, og også jeg tar et glass vin eller tre.

Derimot liker jeg veldig godt at vi er bevisste på telefonbruk, og  har respekt for mennesker som snakker til oss. Jeg sier alltid unnskyld og sier jeg er nødt å svare en kunde, og gjør det jeg må for så å legge telefonen bort igjen. Jeg har alltid telefonen på lydløs og ingenting som plinger og lager lyd.
I tillegg er mye av jobben min markedsføring. Det å ta bilder å vise andre hvordan vi har det på arrangementer. Så selv om jeg er med dere på all moroa, så har jeg ikke fri.

Fra jeg våkner til jeg legger meg er det folk som spør om ting. Noen ganger overser jeg dere. Det gjør jeg med hensikt. Når dere spør om veien til et arrangement som er i februar kl 0130 om natta, så venter jeg til dagen etter. Selv om det ser ut som jeg er aktiv på facebook så betyr det ikke at jeg har lyst å jobbe på natta også. Jeg trenger koble ut jobben litt, så derfor svarer jeg så fort jeg kan og orker. Står jeg som aktiv, betyr det ikke at jeg sitter foran pcen heller. Jeg må passe på helsa mi oppi det å drive eget firma og ofte jobber jeg fra morra til kveld. Da er det viktig å legge bort telefonen i ny og ne, og du vet jo at jeg svarer deg ganske så kjapt uansett. Beste og letteste måten å få svar på er faktisk å kontakte meg via hjemmesiden og jobbmailen min.

På de fleste arrangementer er det mellom 50 og 100 mennesker, og da ønsker jeg at alle skal føle seg ivaretatt og få den informasjonen de trenger. Noen er også allergisk mot å klikke seg inn på hjemmesiden for å finne priser og info og spør meg istedet. Da henviser jeg deg til hjemmesiden og det er flere grunner til det. Skal forklare kjapt hvorfor. På hjemmesiden er det ofte flere alternativer du kan velge mellom. Enkeltrom, dobbeltrom, uten rom osv. Er det med mat, transport, fly, osv. For at jeg skal sitte å ramse opp alt dette, så leser du veldig fort og greit selv. Da får du all info du trenger, og jeg slipper svare på mange sånne mail hver dag. Hvis jeg kun sier prisen til deg, så vet du ikke hva det inkluderer, og da kan du synes det er dyrt eller kanskje uinteressant. Kanskje jeg vil at du skal lese at vi har mye gøy vi skal gjøre i en lavvo før middag. Du må få med deg alt, for å se hvor mye du får for det du betaler for. Så det er ikke for å være vanskelig, men når man driver et firma alene så må ting effektiviseres og gjøres på best mulig måte. All informasjon du trenger til arrangementet, som adresse, sted, klokkeslett osv, finner du alltid på hjemmesiden: www.singelturer.com

Bruk tiden din på de du bryr deg om og er glad i, å legg bort telefonen når du kan. Livet er her og nå og tiden vi kaster bort på nett får vi aldri tilbake. Anbefaler alle som ikke har deltatt på Singeltur bli med å ha det gøy! Få nye reisevenner!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *