Må ha luft!

Er det flere enn meg som føler at veggene kommer mot deg, at det er mørkt og trangt om plassen? At det er for mye møbler i leiligheten og at disse er for store?
Venninna mi var innom på en kopp te, så vi kasta like gjerne ene sofa ut på terrassen. Begynte å bable litt av hva som kan endres på her for å få litt bedre lys og litt bedre energi i leiligheten.
Det er lite kaos i hodet mitt for tiden, og da ser du så lett kaoset rundt. Takler ikke rot overalt, og har startet med en opprydding i alle skuffer og skap. Hengt opp hyller i boden og fått system i regnskapspermene, de må tross alt lagres i ti år.

Det er et godt tegn, å være i mental balanse. Jeg merket her om dagen at jeg følte meg stresset, uten helt å skjønne hva det var. Plutselig forstod jeg at det var fordi kaoset som jeg er vant til manglet. Jeg har orden i livet mitt og jeg er i medvind. Det er både uvant og ubehagelig, fordi jeg må lære meg å slippe ned skuldrene å skjønne at nå venter et nytt liv uten kaos og stress. Man trenger ikke ha høye skuldre når det ikke er noen grunn til å ha det. Så når jeg ble bevisst det på det falt jeg også mer til ro. Nå må jeg lære meg å nyte livet og den nye hverdagen. At jeg bare skal la humla suse uten å ha noe å måtte rydde opp i føles ufattelig deilig, nå som jeg har blitt vant til tanken. Så nå har jeg meldt meg på onlinekurs, og skal lære å lage webkurs. Det er såå mange som spør om jeg ikke kan ha nettkurs, så da får jeg gi kundene mine det jeg ønsker. Så i morgen er dagen Lisbeth gjør ting hun ikke kan, og lærer meg å bli teknisk.

Merker du at livet er litt lettere? Jeg syns folk har det bedre nå enn for bare en måned siden. Det er hvertfall herlig at våren og godværet kommer i morgen. Nå kan det hende det blir middagslur på sofaen på terrassen. Hehe! Tror jeg skal ta meg en tur på Ikea eller Bohus å shoppe litt. Få litt lys og luft. Farger, litt blomster osv.

Da håper jeg å se deg på nettkurs etterhvert.
Ha en strålende søndag. 3. øyet på tv. Digger den serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *