«Pulsklokka» du bare MÅ ha, og hvorfor! 

Helo Smartarmbånd har verdenslansering 24 mars! Dette er duppedingsen som er et must have! Her forklarer jeg deg hvorfor:

Som da min stefar fikk slag lå på gulvet i 10 timer uten å klare å tilkalle hjelp. Dersom du får slag så teller alle minutter, og jo før du kommer deg til sykehus jo større sjans har du for rekonvalesens. Nå vil det gi han trygghet å få en slik pulsklokke at om noe sånt skulle skje igjen, eller han mister balansen å ikke har telefon i nærheten kan man trykke på en SOS knapp som gjør at 3 utvalgte familiemedlemmer (venner) får en sms og en mail om at vedkommende har problemer. Man får også nøyaktig informasjon over hvor vedkommende befinner seg via gps.

Denne SOS knappen er også genial for meg som er endel ute og reiser, også alene. Skulle jeg bli kidnappet så er det håp for at noen kan spore meg opp, og ikke minst finne ut hvor jeg er! Nå er nok ikke sjansen for det så stor, men om man skulle oppleve noe ubehagelig eller føle seg truet, kan man trykke på knappen å få hjelp, eller en telefon som kan skremme dem unna. Feks om man blir ranet på jobb og ikke får ringt noen.
Jeg vil føle trygghet, og kanskje du som forelder vil føle trygghet ved at barna dine har en sånn? I såfall finnes det også familiepakker.

EKG, blodtrykk, puls, søvnkvalitet, humør, kalorier, skritt er bare noen av funksjonene og i løpet av 2017 kommer spennende nyheter som blodsukkermåler! Hvor genialt er det ikke for alle med diabetes å slippe å stikke seg til blods flere ganger om dagen?  Mange som prøver gå ned i vekt vet også at kunsten er å holde blodsukkeret stabilt. Har du eller har hatt hjerteproblemer kan du lett følge med dette på EGKmålingen som følger med, den vil fortelle deg om noe er galt. Vi har hørt flere gladhistorierer hvor Helo har reddet liv.

Det kommer en funksjon i løpet av 2017 hvor du ser hvor mye promille du har, noe som er genialt om du skal kjøre bil dagen derpå. Det kommer også en antimyggfunksjon.

Helo Smartarmbånd  har innlagte stener som øker blodsirkulasjon, lindrer lindrer ledd og muskelsmerter og bedrer søvnkvaliteten.

Så ønsker du motivasjon til et sunnere og tryggere liv så  er dette være svaret for deg!

Se 2 minuttersvideoen på denne hjemmesiden nå: www.heloklokke.no

Bestill smartarmebåndet her:  finform.worldgn.com

Ønsker du mer info eller hjelp til bestilling: lisbeth1975@gmail.com eller 93237520.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *