Runar fant kjærligheten på tur for aleneforeldre med barn!

Hvor Amors piler treffer har man null styring over, det fikk Runar oppleve da han reiste på Aleneforeldretur med barn sommeren 2014 til Sunny Beach i Bulgaria. Han skulle nemlig bare til frisøren å få klippa seg litt da det oppstod søt musikk i salongen. Neli forteller at hun også merket kjemien som oppstod mellom dem, og fortalte dette til en venninne. Hun sa: «dumme meg som ikke spurte om nummer eller kontaktinfo». I Bulgaria er det vanlig at mannfolka tar initiativ ovenfor kvinnene, så hun tenkte ikke på det før etterpå.

Runar hadde lagt sin egen plan for å oppsøke Neli igjen, og dro med seg datteren dit, slik at hun kunne få flettet håret. Det var en fin unnskyldning for å få dratt tilbake til salongen, og denne vakre frisørdama. Neli var glad for å se Runar igjen, og denne gangen fikk de utvekslet kontaktinfo. Det ble mye kontakt på facebook, og en måned etterpå reiste Runar ned til Sunny Beach igjen for å bli bedre kjent med Neli.

Neli kom til Norge på besøk i oktober, og i November flyttet hun til Norge, og sin store kjærlighet. Neli sier at Runar er drømmemannen hennes. Etter 3,5 år i Norge snakker og skriver hun kjempebra norsk og hun har åpnet sin egen frisørsalong i Hokksund. Hun ønsker nye kunder velkommen.

Neli trives godt i Norge, men savner familie og venner i Bulgaria. Hver sommer reiser de flere ganger til Svartehavskysten og hjemstedet til Neli.

Singelturer har ofte turer til både Sunny Beach og Sozopol. Du finner våre turer her: www.singelturer.com

Så selv om Singelturer er en reiseklubb så kan man møte kjærligheten hvor som helst og når som helst. Det er Runar og Neli bevis på!

Undertegnende var å spiste koselig middag med dem i går, og vi fant ut at det nesten var lettere å møtes i Bulgaria enn hjemme i Norge.

Vi ønsker dem lykke til og tusen takk for at vi fikk dele deres kjærlighetshistorie, som burde gi håp til alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *