Sunn og god bountykonfekt

Her er i alle fall oppskrifta eg brukte… 🙂 Ingredienser
50 g Cocosa Extra Virgin

1-2 ss Steviosa sukker

2 dl kokosmelk (evt. fløte eller annen melk)

200 g kokosmasse

3 ss proteinpulver

Glasur

100 g Ecuador Organic 70 % mørk sjokolade

2 ss Cocosa Extra Virgin

Slik gjør du:
Smelt Cocosa over svak varme i en kjele og rør inn Steviosa sukkeret.

Tilsett kokosmelk og rør godt.

Ha i kokosmassen og bland alt sammen.

Sett i kjøleskap i ca. 1 time.

Dersom røren fortsatt er for løs, ta den ut og tilsett mer kokos.

Form til kuler eller biter ved å klemme de godt sammen i hendene.

Legg på bakepapir i fryseren til de er stivfrosne.

Smelt sjokolade iblandet Cocosa i vannbad.

Dypp kokosbitene i sjokoladen ved å bruke en gaffel.

Sett de på bakepapir i kjøleskap til de er stivnet helt.

Oppbevar i kjøleskap eller fryser.

Av Jan Are Sandmel Strømsnes

Legg inn en kommentar