Svein og Bjørn utslitt etter Singeltur!

Svein og Bjørn vet ikke om de orker flere turer med reiseselskapet Singelturer, fordi de mener andre menn svikter dem og overlater dem med 8 damer alene pr mann. Det er uforsvarlig, sier de i kor.

Svein ble kapret på tur i fjor og hadde kjæreste et halvt års tid. Det er mange om benet som river og sliter i karene. Sultne blikk og danseglade damer. En mann på hvert bord. 8 damer og 8 bord. Det er mye damer det.

Bjørn ble enkemann for to år siden og hadde sin første singeltur i fjor til Tenerife. Det var så gøy at han utvidet turen med to dager til. Både han og Svein har fått mange nye venner etter flere turer med Singelturer.

Gutta ønsker å oppfordre flere menn til å bli med på tur. De har vært med på tur hvor det har vært bra med mannfolk, og på Singelturer sine arrangementer i Norge er det nesten 50/50 fordelt, men mannfolka er i undertall på Singelturer`s sydenturer. De går virkelig glipp av noe.

Damene ønsker også at det er flere menn med. Nå lider ikke damene noen nød, da de vet at Singelturer er en reiseklubb for reisevenner, men det er viktig for dynamikken at det blir godt spredd med kvinner og menn, og det er mye kulere når vi er ute på dansekvelder. Mange av damene nyter sin singeltilværelse og er ikke nevneverdig på let etter karer, men hvem liker ikke en dans på beachparty, en liten flørt over et glass vin, og en hyggelig samtale med det motsatte kjønn? Et kyss i solnedgangen. Kanskje en fremtid sammen.

Bjørn og Svein er garva Singelturreisende og bidrar så godt de kan til å danse med og ta vare på alle, men denne turen nå sist, var det vel mye damer, selv for de.

Bjørn og Svein vil oppfordre menn til å bli med på Singeltur. De har det helt supert! Koser seg glugg ihjel. Det samholdet som man får på turene er helt unikt, og evige vennskapsbånd knyttes. Livet er ikke over selv om man blir alene. Det er viktig å sosialisere seg.

Singelturer er ikke en sjekkeklubb og denne artikkelen er satt litt på spissen, og må leses på en humoristisk måte. Likevel hadde det vært veldig koselig om flere menn vil være med oss på tur.

Det er ikke kleint og rart. Man kommer i kontakt med hyggelige folk allerede på flyet.

Etter man har vært med en gang så vet man jo hva man går til, og på neste tur så er kanskje noen av dine tidligere reisevenner med, og da har du noen kjente.

Så har vi jo Bjørn og Svein da… som passer på alle og en hver.

Topp å ha disse herlige kara med på tur.

Det er 4 ledige plasser 29 august-8 september til Sozopol, Bulgaria.

4 ledige 12-22 september til samme sted. Der er noen menn der, men vi ønsker å fylle de siste plassene med dere!

Du finner info om turene her: www.singelturer.com

Ses vi?

Takk til Svein, Bjørn og alle de flotte damene som stilte opp på blogginnlegget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *