Vårfølelse i februar! Spis og tren deg høy på energi!

Det er så deilig, sol og nærmest vårfølelse ute! Har du det bra for tiden? Er karma med deg?
Du kjenner når du er i flytsona og alt går rette veien? Når du føler deg nullstilt fra alle problemer og du har det bra! Det å kjenne gleden og energien boble, utrolig godt!

Trening og behandling gir energi. Rette maten gir også rette energien!
På et år har jeg gått fra overvektig, syk og energiløs, til boblende glad og slank! Tar litt tid før jeg blir frisk, men når du spiller på lag med kroppen, spiller kroppen på lag med deg. En sa til meg en gang: Har du det bra i hode, følger kroppen etter. Det er umulig at kroppen skal ha det jævli når du har det bra. Jeg syns det er et godt poeng, og tankens kraft er uvurderlig.

Hvor mye tror du det du spiser har å si for hvordan du føler deg? Du passer på bilen og huset ditt, vedlikeholder hus og setter bilen på versted med jevne mellomrom. Hadde du ikke gjort det så hadde bilen sagt stopp en vakker dag. Sånn er det med kroppen vår når vi kjører på autopilot, fyller på med masse unødig søppelmat og giftstoffer. Til slutt sier det stopp!

Hvorfor ikke bremse opp før man blir syk? Eller utbrent?
Dette er jo lett å si, men de fleste vet at de er sliten og får signaler, men velger å kjøre seg selv hardt og fortsette å hoste og harke selv om kroppen gir tydelige beskjeder.

Pga av vinterferien er livsstilskurset på søndag flyttet til søndag 9 mars. Det blir også livsstilsweekend 28 februar på Holmfoss. Da får du matkurs og kostholdslære over en helg som vil endre livet ditt!
Da håper jeg at jeg ser deg, og at du er klar for å få en friskere og slankere kropp, samt bedre psyke og mer energi!
Har du diabetes 2 eller er i faresonen så er dette noe du ikke bør gå glipp av!

Ha en herlig solfyllt dag!

Klem fra Lisbeth

trening+1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *