Vond fibrokropp

Fibromyalgi er no shit! Når jeg har mye smerter er det supervanskelig å få sove! Vet ikke om det er stress eller været som trigger nå, eller kanskje begge deler! 

Jeg reiser til Bulgaria torsdagsnatt og har mye å gjøre klart før jeg reiser! Skal bære borte i 3 uker så greit å være litt ajour med jobbreise, nye arrangementer, hjemmesider og regnskap.

Jeg har vondt i hele kroppen, nakken, kjeve, hode, halsen, ene arma og stive fingre. I tillegg svimmel og tåkesyn! Det går i perioder og jeg har lært å akseptere at dette kanskje aldri blir helt borte men det handler om hvor mye jeg presser meg! Noen ganger har jeg ikke noe valg og må bare få jobben gjort, men herregud så deilig det er å klare å jobbe igjen! Nytt liv å være opptatt og ikke minst føler at man gjør noe nyttig! 

Husk at sukker og koffein er kroppens verste fiende når du har FM. Å leve sunt gjør kroppen sunnere og mindre smerter! 

Jeg er heldig som kan kombinere jobb med reising! Varmen gjør kroppen godt og nå skal jeg ha 12 dager ferie før over 20 kunder kommer ned til Sozopol og Bulgaria! Jeg forelsket meg helg i stedet da jeg var der for første gang i 2007. Eksen min har to leiligheter der som jeg pleier låne! Der føler jeg meg hjemme og finner roen! Der kan du gå på gata uten at noen snakker til deg! ? 

Skal bli godt å komme bort fra Norge igjen! Selv om jeg har vært i Tyrkia i juli så er jeg ikke mentalt klart for høst og vinter enda selv om jeg gleder meg til den tiden også, den har sin sjarm! Tekopp, hekling og fyr på gasspeisen! 

Hvis man ser bort fra at jeg er syk nå, så er livet utrolig bra! Jeg føler meg heldig og lykkelig! Det er ingen store ting på ønskelista mi, bortsett fra å gifte meg da ? 

Jeg har alt jeg trenger og vel så det! 

Er du flink å ta vare på deg selv? Savner du kjærligheten? Om du ikke har prøvd, så anbefaler jeg deg å bli med på Singeltur ?

Singelturer
God natt til dere som klarer sove! 

   
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *