Hva betyr rekreasjon og avstressing? Prioriterer du det?

Er du stressa? Føler du at det går i ett og du er i tidsklemma hver eneste dag? Du fyker hit og dit med unger, handler, stikker på jobb, hjem å lage middag, barn skal på aktivieteter, gjør husarbeid, og synker utslitt ned i sofaen på kvelden? Da er du en av mange!

I tillegg er det når man er sliten at man får lyst å kose seg litt ekstra! Kjenner til det også? Snokinga i skapet når unga endelig har lagt seg… nettopp fordi du fortjener det! Fordi du er utslitt!

Det er nå du bør ta på deg joggeskoene å gå en tur! Spis noe sunt og føl deg mye bedre!
Det er viktig å komme seg bort fra kjas og mas! Få frisk luft! La tlf ligge hjemme. Ta litt fri fra sosiale medier.
Jeg lå nesten en time på den broa i dag å halvsov mens kompisen min plukket bær! Det var så deilig å høre bekken sildre i bakgrunn! Det å la tankene flyte! Kjenne roen! Noe så behagelig!

Det kan nesten sammenlignes med hypnose! Det å la kroppen komme i hvilemodus, slik at man kan helbrede seg selv. La stresset slippe taket. Alle bekymringer! La kroppen fylle seg opp med energi igjen! Sett av tid til deg selv og slike stunder. Det kan føles tungt og komme seg over dørstokken! Men sååå deilig når man først gjør det!

Høstlufta er deilig og frisk, og sola varmer enda! Kom deg ut i skog og mark og kjenn på godfølelsen som du får når du beveger kroppen din og tømmer hode for tanker!

Nyt kvelden!

bilde1

 

mail.google.com2

mail.google.com3

mail.google.com4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *