Er det vanskelig å spise sunt? Eller kan det bli like naturlig som det du spiser nå?

Hvor mye skal det til? Hvor mange endringer må man ta for at helsa skal bli bedre eller vekta skal gå ned?

Det er ikke store endringene som skal til! Små endringer kan flytte store fjell! I tillegg kan en sunnere livsstil bety natt og dag for din energi og din helse! Helse kommer innenfra! Du blir hva du spiser! Immunforsvaret sitter i tarmen! En frisk tarm, betyr en frisk kropp! Spiser du ting du ikke tåler kan dette gå over i blodblanen, forårsake lekktarmsyndrom og gi deg forgiftningssymptomer, som hodepine, migrene, eksem, astma, svimmelhet, kløe osv osv osv!

I tillegg gir stadig blodsukkerøkning en utslitt bukspyttkjertel og insulinresistens. Dette kan på sikt gi diabetes 2 som gir økt risiko for hjerte og karsykdommer, pluss nyresvikt og flere andre symptomer og sykdommer.

Går du allerede på kolesteroldempende medisiner eller insulin? På 4 mnd kan du reversere livsstilsykdommer. Fettcellene byttes ut på bare 4 mnd og på denne tiden kan du endre alle fettcellene i kroppen til å være omega 3 dominert istedet for omega 6 dominert. De fleste av oss har 15 ganger mer omega 6 enn omega 3. Forholdet her skal være 2:1. Jeg med min sunne livsstil hadde 23 ganger mer! Det sier sitt! Spiser du ikke fisk så er du tom for omega 3. Er det noe av kosttilskudd man bør få i seg så er det omega 3! Løp å kjøp! Det smører muskler og ledd, gjør blodet mer flytende, minsker risk for diabetes, hjerte og karsykdommer, alzheimers, depresjoner, og hudsykdommer og plager.

Hvor fort kan man merke bedring ved å endre kostholdet ditt?
Jeg vil si 3-5 dager! På denne tiden kan du føle deg bedre, få mer energi, få finere hud, se freshere ut og gå ned i vekt! Jo lenger tid på blodsukkerstabil kost, jo bedre føler du deg! Du vil ikke savne det gamle kostholdet så fort du er avvent med sukker, og har kjent forskjell på med og uten sukker!

Det er ikke nazi diett på kurset. Det var så deilig i dag å høre ei si at hun allerede etter en mnd var mye gladere og følte energi og overskudd! At hun i tillegg sa at hun ikke følte seg på slankekur! Da har jeg gjort noe riktig! Det er livsstilsendringer, hvor du spiser naturlig mat, som gjør deg godt!

Søppelmat gjør oss syke! Prøv noen av oppskriftene mine du også! Har du lyst å gå på kurset mitt å endre livet ditt det neste året så ta kontakt!

Ha en fin kveld folkens! Kos dere med noe sunt da! 😉

Her lukter det himmelsk fra muslien jeg har i ovnen! Oppskriften kommer etterpå! 😉

 

1003131_590670614306836_1893671973_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *