Behandle vankeligstilte med respekt! Ikke alle er rusmisbrukere!

Mange tror at alle =Oslo-selgere er rusmisbrukere. Det stemmer ikke. Kriteriet for å bli selger av =Oslo, er at du er vanskeligstilt. Det vil si at du sliter med å leve et verdig liv med de midlene du har til rådighet. Det er mange som ikke har tilgang til det ordinære arbeidsmarkedet. Det er mange veier til fattigdom i Oslo.

Aller helst skulle vi ønske at vi ikke trengtes i det hele tatt. At rusomsorg og tiltakene mot fattigdom var tilstrekkelig. Du kan si at drømmen vår er å være overflødige. Dessverre ser vi at det tvert i mot er et større og større behov for et gatemagasin i Oslo.

Vi ønsker at du først og fremst kjøper =Oslo av Dusko her, eller av andre selgere, fordi du liker magasinet og gjerne vil lese siste utgave. Men vi vil også at du skal vite at du samtidig bidrar til å gjøre dagen litt bedre, for et medmenneske og for byen vår. Tusen takk!

1977468_10152772550263792_8295738544458954139_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *