12 år siden brannen!

Tida går så fort! Det har allerede gått tolv år siden jeg holdt på å brenne inne 3 juledag 2002.

Jeg skulle på julefest, og fikk en følelse av at jeg burde være hjemme. Kl 0420 måtte jeg hoppe 8,5 meter ut av vinduet for å redde livet. Hadde jeg kommet hjem full eller vært sovnet da, hadde jeg vært dø. I tillegg var jeg omtrent uskadd. Hadde forslåtte ben og var så røykskada at jeg måtte ligge 2 dager med oksygen på sykehuset. Jeg må ha hatt englevakt.
Jeg reiste meg rett opp og sprang til naboen, og de fikk reddet ut resten av folket. Hele blokka brant ned den natta og ingen omkom.

Det har vært utfordrende med helsa etter dette. Posttraumatiskstress og følgesykdommer som masse virus (kyssesyka) Me, fibromyalgi og wiplash. Likevel så er jeg i dag i 40% jobb og driver eget firma. Livet er godt!

Så grip dagen folkens! Vær tolerante og rause med de rundt dere, dere vet ALDRI når siste gang man prater med hverandre er, og den dagen VIL komme. Det er uungåelig. Lev livet, ta sjanser. Gå ut av komfortsona. Ha det gøy!

Årets nyttårsforsett for meg: Grip hver dag, ta sjanser, og elsk mer!

http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/12/30/357334.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *