Helstekt indrefilet med søtpotet

Yummi! Dette var så godt! Kjøpte en hel indrefilet som var på halv pris på Rimi! Genialt å kjøpe biff som er på vei til å gå ut av dato, denne er jo best mørnet.

Mitt yndlingstilbehør til biff er godt krydret sjampinjong og løk, søtpotet selvsagt og bernaisesaus!

Jeg stekte indrefileten i meierismør på høy varme for å lukke porene. Satte den i ildfast form med folie over på 120 grader mens jeg gikk en time tur! Da jeg kom hjem så skrudde jeg opp på 200 grader, og 10 minutt senere var den perfekt! Jeg ville nok kanskje brukt steketermometer om du ikke er flink på biff. Rundt 60 grader er perfekt om du liker den litt blodig.

Krydderet jeg stort sett bruker når jeg lager mat er chilimix, gourmetsalt og peppermix.
Det blir liksom aldri feil 🙂 Søtpoteten har litt salt, gressløk og en liten klatt meierismør.
Vel bekomme, dette var rågodt! 😛

Blåbær og grønn te til dessert 🙂
ggg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *