Borte bra, men hjemme best?

Gleder meg til å komme hjem. Har vært på reise i 16 dager allerede, og har 13 dager igjen! I tillegg føler jeg at jeg har vært borte siden 31 mai, da var jeg også i Sunny Beach i 15 dager, som nå. Men det er fint vær, herlig temperatur. I tillegg har jeg en egen stor leilighet å boltre meg i. Nettilgang med Netflix og sumo, så blir koselige kvelder i sofakroken, nesten som hjemme.

I går møtte jeg et par karer fra singelgruppen min som er på ferie i Sunny Beach. En koselig kveld, og herlig å ha selskap igjen. Som alltid når jeg først kommer meg ut så slår lakenskrekken til totalt, og klokken 6 tok jeg taxi hjem. Våknet uten krystallsyka selv etter litt alkohol innabords, men tok det veldig rolig. Er under en uke siden jeg hadde krystallsyka og hadde ikke lyst å fremprovosere det igjen. Dagen i dag har gått med til soving, stekt egg til middag og sett på serie. Skikkelig lat kosedag i sofaen.

Nå er det bare to dager igjen av min alenetid, da kommer første kunden fra Singelturer nedover, før de andre kommer på onsdag og blir en uke. Da er det utflukter og koselige middager, sol og bad, sosiale settinger i fokus, og kjenner at jeg gleder meg veldig til det.

Kjenner at jeg har såpass roen i meg selv nå at jeg kan trives omtrent overalt. Jeg føler jeg blir mer og mer bevisst på hva jeg vil og ikke vil, og det er en fantastisk god følelse. Føler meg trygg og sikker, og fremtiden ser lovende ut på mange måter. Å finne seg selv er det beste man kan gjøre, er så mye skit rundt en som forsvinner samtidig. Null drama, dårlige venner eller useriøse menn i livet mitt, bare ro og glede. Endelig er livet godt, og det har tatt tid. Skrekkelig lang tid, ca 41 år!

Ser bare frem til utfordringer som kommer min vei nå, med god selvtillit på at det løser jeg uansett! Ha en nydelig kveld, og ta vare på alt som er positivt rundt deg! ! <3

meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *