Hjemmelagde glutenfrie knekkebrød

En liten porsjon med ca 16 knekkebrød:
1 dl bokhvete (i frø, ikke mel)
1 dl knuste linfrø1 dl chiafrø
3 dl mandelmel
2 egg
1 ts salt
2 ss honning, gjerne økologisk
0,5 dl olivenolje (raps til nød)

Rør sammen med slikkepott! Røra skal være litt tynn og klissete slik at du får smurt den utover et stekebrett. Stek på 150 grader, ta brettet ut etter 10 min og rut det opp med en pizzaskjærer slik at du lett kan dele de etter de er ferdige.
Sku ovnen ned på 120 grader og la dem stå en time. Avkjøles på rist. Pass på så de ikke blir for brune, og få røra så tynt utover brettet som mulig for mest mulig sprøe knekkebrød. Full av sunt fett, proteiner og lite karbo.

knekk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *