Kosedag med familien

Har hatt 12 stk på lunsj i dag! Selv om jeg bor i minst hus av oss alle fant de ut at jeg hadde best plass for gjester! Alt går når man tar inn hagemøblene og ruller hvit duk over! Hvertfall, superkoselig! Jeg forstår jeg er priviligert med familien min! Alle vil hverandre godt og sånn det bør være! Mine 4 tantebarn er bare så snille og gode barn! Beste klemmene og utrolig veloppdragne! Føler meg heldig som har alle så nært! Endelig blir det mer tid til å være med familien, noe jeg virkelig har savnet! 
I morgen skal jeg til Oslo å spise med ei barndomsvenninne jeg har kjent siden vi gikk i bleier, gleder meg til det! Føler jeg har mye å ta igjen etter alle årene som syk! Men det er aldri for sent! 

Et sted får man starte og det er å bli mer sosial igjen! Gleder meg også til å starte med livsstilskursene igjen! Det er så gøy og da blir man litt revet med selv! Målet er også å trene meg opp igjen men må starte forsiktig ellers blir jeg så svimmel! Mange planer og mye å gjøre! Nå er det snart julebord på Hadeland som går av stabelen, 93 av 95 påmeldte, kun 2 plasser igjen! Det blir gøy ?

Å en liten ting til! I morgen skal jeg kjøpe meg grønn lue ?

God natt! 

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *