Når gründerdrømmen går i oppfyllelse!

Jeg ble gründer pga en alvorlig nakkeskade etter først å blitt påkjørt av en politibil under uttrykkning i 2001, så et hopp på 8,5 meter fra en blokk pga brann i 2002 måtte jeg starte mitt eget firma for å ikke ende opp ufør. Etter 8 år hard jobbing har jeg nå kommet dit hvor jeg ønsker å være. Frihet til å jobbe når jeg vil og klarer, og fra hvor jeg ønsker i verden. Så nå bor og jobber jeg hver sommer i Sozopol, Bulgaria. For å holde ut ukesvis med jobbing kjente jeg at jeg måtte gjøre noe med bosituasjonen slik at jeg skulle holde ut utenlandstilværelsen. Så endelig gikk drømmen i oppfyllelse om å kjøpe min egen leilighet.

Sommeren har vært preget av mye venting, før leiligheten min endelig var ferdig. Det gjenstår noen småting, men er blitt rimelig beboelig. Morsomt å innrede slik jeg ønsker å ha det, og alltid når jeg kjøper nye boliger så er det viktig med skap og skuffer. Jeg må ha plass til å gjemme bort ting slik at det ikke blir så rotete, samt et funksjonelt kjøkken er viktig for meg. Jeg ønsker spise mat hjemme og ikke på restaurant 3 ganger om dagen. Jeg har bodd på hotell i 9 uker i sommer, så har fått dosa mi, så det var deilig å få flytte inn å lage mat selv. Jeg bare digger kjøkkenet. Har alltid ønsket meg granittbenk, men det koster flesk i Norge, så nå benyttet jeg sjansen. Elsker den gode plassen og kjøkkenøya til avlastningsbord. Oppvaskmaskin er et must når man bor 4 mnd i løpet av året i utlandet.

For de som ikke har fått det med seg så har drømmen min i ti år vært å kjøpe meg en leilighet i utlandet. Å reise i mellom uten å måtte ha med seg masse bagasje hver gang, samt kokemuligheter, og ikke minst muligheten til å føle at du ikke er på hotellferie, men den roen som det følger med å ha eget leilighet. Jeg jobber i Sozopol og Sunny Beach sommerstid, og da trenger jeg egen bolig. Da jeg kom over Green Life Resort og de nedbetalingsplanene som de opererer med, ble det mulig for meg å kjøpe her. Resortet har 7 bassenger og egen nydelig strand. Dette er paradis. Ellers er det flere butikker på resortet, samt at det er inngjerdet med vakter, så det føles veldig trygt for meg å tilbringe tid her alene.

Leiligheten ligger på bakkeplan. Har to store soverom, to bad, kjøkken og stue. Stor terrasse, ihvertfall lang 😉 Og en stor tilhørende hage, som enda ikke har fått gress. Flyttet inn i slutten av juli og elsker å bo her. Har falt skikkelig til ro og kjenner at jeg ikke vil hjem om 5 uker.

Klimaet er deilig, sjeldent mer enn 32 grader, deilig bris fra havet og sjeldent veldig fuktig luft. Behagelig på kveldene.
Jeg legger med noen bilder slik at du kan ta en titt.
Ha en nydelig sommer.

Ønsker du besøke resortet så meld deg på www.singelturer.com eller spør meg om leie av leiligheter for neste sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *