Helsetur og kurs, Sozopol 18-25 mai 2019!

Kropp og sjel henger sammen, og da er det viktig å styrke alle ledd for å bli din beste versjon. Det er ikke alltid så lett å klare og gjøre endringer om man føler man er nede for telling, har mislyktes flere ganger og føler man ikke har energi eller er frisk nok til å ta tak. Kanskje trenger du å få servert hele oppskrifta på en ny og bedre livsstil på en uke i varmere strøk. Vi besøker fiskelandsbyen Sozopol før sesongen med hensikt. Da er det stille og rolig og sent nok uti mai til at solen varmer godt. Har du en stressene hverdag eller bare føler deg utladet er dette turen du burde være med på. 
Her har vi lagt alt til rette for at du skal komme til hektene, glad, brun,  motivert og fornyet. Et skikkelig kickstart som kan endre ditt liv. Det er opp til deg, men vi gir deg hele pakken. Kosthold, sykdommer, mental tankegang, motivasjon, ro,stillhet, yoga og trening. 

Vi bor på det herlige resortet Green Life resort som er leilighetskomplekt med flere bassenger, butikker og restauranter. Ikke alt vil være åpent så tidlig i sesongen, men har vi et basseng, trenger vi ikke alle 7. 
Det er 3 km inn til vakre Sozopol. Altså full mulig å gå seg en tur. 

Hvem passer denne turen for: 
– vil ha mer energi, livsglede og en sunnere livsstil
– trenger ro og stillhet, lære yoga og mindfulness
– ønsker lære mer om mat 
– ønsker bli friskere og lettere
– ønsker en sterk mental helse
– motivasjon til å endre livsstil
– egentid, sol og varme
– stoffskifteproblemer, binyretretthet og lite energi

Her er det mulig å være med på det du ønsker. Ingen trenger være med på det de ikke føler er riktig.

Det vil bli tid til å slappe av med en bok, sole seg, spise god mat og ta et glass vin. 

Vi er stolt av teamet vi har satt sammen på denne turen. Utrolig dyktige mennesker. Vær den som tar affære nå, og ikke sitter og angrer når du ser på nett hvor bra dette var i etterkant. Det er ikke sikkert vi kan tilby denne turen med disse menneskene på nytt. Slå til nå! 
Dette er den billigste helseturen på markedet. Du bor i eget rom og fly er inkludert i prisen.

Oddveig Myhre:
Bachelor in Science (BS) i Mikrobiology fra San Diego State University og en Master of Science (MS) fra Arizona State University i Nevrologisk Immunologi.  I Desember 2005 var hun ferdig utdannet som Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra Southwest College of Naturopathic Medicine and Health Sciences i Tempe, Arizona. Hun har jobbet sammen med mange legespesialister, kiropraktorer, homopater, og naturleger for å få mest mulig erfaring og hun har også drevet et eget legesenter som spesialist i nevrologisk immunology.  Hun har sammen med en kollega, skrevet fire skolebøker innenfor Naturmedisin og har også forelest i endokrinologi, immunologi, miljøsykdommer og nevrologi i flere anledninger.

I januar 2012, begynte hun på Chatham University i Pittsburgh for å ta en Masters i Food Studies (MA) hovedsaklig for å finne ut av hvorfor så mange av hennes pasienter hadde så mye problemer med mat. Målet var å få en bedre forståelse for hva vi har gjort med maten som gjør at så mange får mat intoleranser. I August 2014 forsvarte hun sin Masters  og i September 2014 flyttet hun tilbake til Norge etter å ha bodd i USA i 22 år. Mens hun har ventet på at Norge skal akspetere hennes mange utdannelser, har hun holdt foredrag for foreninger og lokale organisasjoner, samtidig som hun har flere bokprosjekter på gang. Hun har fått godkjenning hos Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og jobber som Naturterapeut på OSS.

Frank Vikan:
Psykolog og nettverker, lidenskapelig opptatt av kost og helse. Han skal lære oss om hvordan vi kan unngå sykdommer og hvordan tankesettet kan endres slik at vi når våre mål. Hvordan vi tenker som gjør at vi stadig faller tilbake i gamle handlingsmønster, og hvordan vi kommer ut av disse. Mestring og bedre selvfølelse. Her vil du få mange aha-opplevelser som vil gi deg et bedre liv. Vi må forstå hvorfor vi handler som vi gjør. 
Han skal også snakke om traumer, fight og flightresponsen. Hvordan dette påvirker kroppen og hvordan vi kan skru den av. Rett og slett: Hvordan få det bedre med deg selv, endre dine handlingsmønster å opprettholde dine mål over tid. 

Per Olav Kleppe:
It-mann og coach. Har brukt mye av sitt liv på selvutvikling og kursing. 
Alt handler om hvordan du tenker. Per Olav lærer oss hvordan vi kan endre tankegangen, elske oss selv, og bry oss mindre om hva andre mener om oss. Han lærer deg å leve fra innsiden og ut, og ikke fra utsiden og inn. Hvordan du kan stenge ut støy fra din verden og respondere på hendelser fra andre på en god måte, som skaper minst mulig stress. Hvordan man fort blir ferdig med ting og unngår sinne og bitterhet. Per Olav hjelper deg å snu tankegangen din til å tro at alt er mulig. 

Lisbeth Solheim
Eier og Gründer av reisebyrået Solheim Event og Reiser med brandet «Singelturer».  Hun startet opp firmaet etter å vært i en brann hvor hun hoppet 8 meter fra en blokk for å overleve og de utfordringene som har fulgt med det. Har en lang historie om å reise seg på bena, komme opp av kjelleren, hvordan bli friskere og ikke minst slankere. Lisbeth har også studert ernæring. Lisbeth holder smothiekurs og rawfoodkurs og lærer deg å detoxe kroppen. Kan ikke Lisbeth motivere deg til en bedre livsstil med sin historie, kan ingen det. 

Yoga, mindfulness og trening vil også tilbys.
Priser og utflyllende informasjon finner du her: www.singelturer.com


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *