Epstein Barr Virus (EBV) og ME, fibromyalgi med mer


Medisinsk klarsynte Anthony William, forfatter av boken Medisinsk klarsynt, hjelper mange mennesker med å bli friske av flere av nåtidens merkelige sykdommer som legevitenskapen i dag ikke vet hva skyldes. Ved hjelp av sitt sterke klarsyn har han hjulpet uttalige mennesker over mange år deriblant mange leger samt hjulpet flere leger med vanskelige pasient tilfeller.

Jeg vil sterkt anbefale å lese boken «Medisinsk klarsynt – Om sannheten om sykdom og helbredelse» av Anthony William, der han forklarer hva som ligger bak mange av disse ukjente sykdommene og hvordan man kan hjelpe seg ved hjelp av riktig diett og kosttilskudd. Mer informasjon om Anthony William på www.medicalmedium.com.

Jeg vil her dele kort noe av det Anthony William forteller om Epstein Barr Viruset og kronisk utmattelse (ME) og fibromyalgi, og hvordan man kan hjelpe seg selv i forhold til dette. 

Han forklarer at bak disse mysteriesykdommene er årsaken Epsein Barr Viruset (EBV).
Epstein-Barr er ansvarlig for flere mysteriesykdommer. For noen mennesker skaper det Tretthet og smerte. For andre får EBV symptomer legene til å foreskrive Ineffektive behandlinger, som for eksempel hormonutskifting, eller andre varienter av feildiagnostisering. Det er en egen nettside der du kan søke opp dine tilstander og symptomer, for å se hva som kan ligge bak disse

Medisinske samfunn har kunnskap om bare en versjon av EBV, men det er faktisk over 60 varianter. Epstein-Barr er bak flere av de svekkende sykdommene som leger ikke forstår. Legene har ingen anelse om hvordan viruset opererer på lang sikt og hvor problematisk det kan være. EBV er kilden til mange helseproblemer som for øyeblikket betraktes som mystiske sykdommer, som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. EBV er også årsaken til noen store misforståelser som medisinske samfunn tror de forstår som Skjoldbrusk sykdom, Svimmelhet og tinnitus.
Epstein-Barr-viruset er med andre ord i kroppene våre mye lenger en legevitenskapen er klar over. Det gjemmer seg i ulike organer slik at legene ikke pr i dag er klar over dets tilstedeværelse. Tester vil kun kunne vise avfallstoffer som tyder på en tidligere infeksjon. Viruser fungerer ved å skape utrolige ødeleggelser i strategiske stadier som ingen vet om, 

Det er mange måter å få EBV på. For eksempel kan du få det som baby hvis moren din har Viruset. Du kan også få det gjennom infisert blod. Sykehus er ikke skjermet for viruset, Overføring kan også skje gjennom andre kroppslige vesker, som de som utveksles under samleie. Under noen omstendigheter kan selv et kyss være nok til å overføre EBV. Noen med viruset er ikke smittsom hele tiden, kun i noen faser av Virusets utvikling.

Her følger en noe forkortet forklaring av virusets ulike stadier, anbefaler å kjøpe boken «Medisinsk Klarsynt» for å lese alt i sin helthet, Les mer om forfatteren og boken med mer her: www.medicalmedium.com

 EBV går gjennom fire stadier.

1 Stadie
 Hvis du har fått EBV går det gjennom en innledende sovende periode med å flytte rundt i blodet ditt, og langsomt reproduserer seg selv for å bygge seg opp – og vente på en mulighet til å starte en mer direkte infeksjon.
 Hvis du for eksempel sliter ut deg selv i uker og ikke gir deg selv mulighet til å fullstendig gjenopprette eller la kroppen din bli fratatt essensielle næringsstoffer som sink eller vitamin B12 eller gjennomgår en traumatisk emosjonell opplevelse som for eksempel et samlivsbrudd eller død av en elsket, vil viruset oppdage stressrelaterte hormoner og velge den tiden for å slå til.
 EBV vil også ofte virke når du har en større hormonell forandring, for eksempel under pubertet, graviditet eller overgangsalder. Et vanlig scenario er når en kvinne går gjennom fødsel. Etterpå kan hun føle ulike symptomer, inkludert tretthet, vondt og smerter og depresjon. I dette tilfellet utnytter EBV ikke din svakhet, men det faktum at hormoner er en kraftig matkilde for den.
 EBV er umenneskelig tålmodig. Denne perioden med å befeste seg og vente på en ideell mulighet kan ta uker, måneder. Eller til og med et tiår eller lengre, avhengig av en rekke faktorer.
 Viruset er spesielt sårbart i trinn ett. Det er imidlertid også uoppdagelig gjennom tester og forårsaker ingen symptomer, slik at du vanligvis ikke ville vite det, fordi du ikke ville være klar over at det var der.

2 Stadie
 På slutten av trinn ett. Epstein-Barr-viruset er klar til å kjempe mot kroppen din. Det er da EBV først gjør sin tilstedeværelse kjent. . . Ved å bli til mononukleose. Dette er den beryktede sykdommen som vi alle vokser opp for å høre om som «kyssesyke». Det er tusenvis av høyskolestudenter hvert år som får denne når de kjører seg ned med hele natten fest og studier.
 Medisinske samfunn er ikke klar over at hvert tilfelle av mononukleose er bare fase 2 av EBV.
 Dette er perioden da viruset er mest smittsomt. Det er derfor tilrådelig å unngå å bli utsatt for blod, spytt eller andre kroppslige stoffer fra noen som har kyssesyke. Samt lurt å unngå å utsette noen for dine væsker hvis du har kyssesyke.
 I løpet av denne etappen går kroppens immunsystem i krig med viruset. Under denne fasen ser EBV etter et organ for å slå seg ned for lengre tid, gjerne Leveren eller Milten, der den ofte får god tilgang på Kvikksølv og andre tyngre avfallstoffer som den liker.

3 Stadie
 Når viruset slår seg ned i leveren, milten og / eller andre organer, hviler det der.
 Fra dette tidspunktet, når en lege tester for Epstein-Barr, vil hun eller han finne antistoffer og ta disse for å indikere en tidligere infeksjon, da EBV var i sin monofase. Legen vil ikke finne den EBV som er aktiv i blodet. Forvirringen her er en av de mest uheldige blunders i medisinsk historie, viruset er faktisk i live og forårsaker nye symptomer. . . Og det unngår testene. Det er fordi det lever i leveren, milten eller andre organer, og tester for å oppdage dette er ennå ikke oppfunnet.
 Når viruset gjemmer seg uoppdaget i organene, antar kroppen din at den vant krigen, og inntrengeren har blitt ødelagt. Ditt immunsystem vender tilbake til sin normale tilstand, og din mononukleose slutter, og legen din forteller deg at du er sunn.
 Dessverre har Epstein-Barr-viruset knapt begynt sin reise gjennom kroppen din. Typisk kan EBV ligge i dvale i kroppen din i mange år – muligens i flere tiår – uten at du vet det. 
 For eksempel kan viruset grave seg dypt inn i leveren og milten, og forårsake at disse organene blir inflammert og forstørret. Og igjen, husk at legen din ikke vet å koble prikkene mellom tidligere EBV og dets nåværende aktivitet i organene.
 Viruset skaper også tre typer gift: 
– EBV utskiller giftig avfall, eller virusbiprodukt. Dette blir stadig viktigere da viruset vokser flere celler, og den ekspanderende hæren fortsetter å spise og utskille giftig biprodukt. Dette avfallet er ofte identifisert som spiroketter, noe som kan utløse falske positive på tester som Lyme-titere (screeningtester for Lyme-sykdommen) og føre til en falsk diagnose av Lyme. Det kan også feiltolkes som Parasitter.
– Når en celle av viruset dør, som ofte skjer, da cellene har en seks ukers livssyklus, er liket som er igjen giftig og forgiftet kroppen din videre. Som med viralt biprodukt. Dette problemet blir mer alvorlig ettersom EBVs hær vokser og skaper tretthet.
– Giftene EBV skaper gjennom disse to prosessene har evnen til å generere en nevrotoksin, dvs. en gift som forstyrrer nervefunksjonen og forvirrer immunsystemet.
 Det vil utsette dette spesielle toksinet i strategiske perioder i trinn tre og kontinuerlig i løpet av trinn fire for å hindre at immunsystemet ditt nullstiller seg på viruset og angriper det.
 Problemene som kan skyldes et aggressivt utvalg av EBV-nesting i dine organer inkluderer: – Leveren din utfører så tregt at det gjør en dårlig jobb med å flytte giftstoffer ut av systemet.
 – Hepatitt C. (EBV er faktisk den viktigste årsaken til hepatitt C.) – Leverens trege ytelse fører til senking av mages saltsyre og tarmkanalen begynner å bli toksisk. Dette i sin tur kan føre til at noen mat ikke blir fullstendig fordøyd og i stedet legger seg i tarmkanalen, noe som resulterer i oppblåsthet og / eller forstoppelse.
 – Din utvikling av følsomhet overfor matvarer som aldri førte til problemer før. Dette skjer når viruset bruker en mat som den liker. Som ost, og forvandler den til noe kroppen din ikke gjenkjenner.

Viruset venter og slår til når det oppdager stressrelaterte hormoner som indikerer at du er i en spesielt sårbar tilstand – som et alvorlig følelsesmessig slag, eller å lide en fysisk skade eller ulykke – eller når den sanser at du gjennomgår en hormonell omveltning, for eksempel under graviditet eller overgangsalder.
Når viruset er klart til å slå til begynner det å skille ut dets nevrotoksin. Dette legger til byrde på systemet ditt som allerede er belastet av EBVs biprodukt og døde virus celler. Alt dette giftet i systemet ditt utløser immunforsvaret ditt – og forvirrer det også grundig, fordi det har ingen anelse om hvor giftstoffer kommer fra. Immunsystemets reaksjon som beskrevet ovenfor utløser de mystiske symptomene som leger i noen tilfeller kan diagnostisere som lupus. Medisinske samfunn har ingen forståelse for at lupus er bare Kroppen reagerer på Epstein-Barrs biprodukter og nevrotoksiner. Det er kroppen som har en allergisk reaksjon på disse nevrotoksiner, som deretterhøyner betennelses markørene som leger søker etter for å identifisere og diagnostisere lupus. I sannhet er lupus bare en virusinfeksjon av Epstein-Barr.

Hypotyreose og andre skjoldbrusk forstyrrelser
Når immunsystemet ditt er i kaos, utnytter EBV kaoset ved å forlate organer hvor det har holdt rede og bygd opp sine styrker (ofte leveren) og kjører for et annet stort organ eller kjertel-som i dette tilfellet er skjoldbruskkjertelen din!
 Medisinske samfunn er ennå ikke klar over at EBV er den faktiske årsaken til de fleste skjoldbruskkjertelproblemer og sykdommer – spesielt Hashimoto, men også Graves: skjoldbruskkreft og andre skjoldbruskskader.
 (Skjoldbrusk sykdom er også noen ganger forårsaket av stråling, men i over 95 prosent av tilfellene, er synden Epstein-Barr.) Medisinsk forskning har ennå ikke avdekket de sanne årsakene til skjoldbrusk lidelser, og det er fortsatt flere tiår unna å oppdage at Hvis en lege gir deg en Hypotyreose eller Hashimotos-diagnose, det betyr egentlig at hun eller han ikke vet hva som er feil. Påstanden er at kroppen din angriper skjoldbruskkjertelen din – et syn som oppstår fra misinformasjon. I sannhet er det EBV – og ikke kroppen din – som angriper skjoldbruskkjertelen.
 Epstein-Barr-viruset invaderer din skjoldbruskkjertel av en strategisk grunn: den søker å forvirre og plasser stress på ditt endokrine system. Påkjenningen på binyrene produserer mer adrenalin, som er en favorisert mat av EBV som gjør den sterkere og bedre i stand til å gå etter dens ultimate mål: ditt nervesystem.​
Les mer om hypotyreose og Hashimotos her!

4 Stadie
Det ultimate målet med Epstein-Barr-viruset er å forlate skjoldbruskkjertelen din og nå ditt sentrale nervesystemet.
 Ditt immunsystem vil normalt ikke tillate dette å skje. Men hvis EBV har lykkes med å slite deg ned i trinn tre ved å gå inn i skjoldbruskkjertelen din, og hvis du på toppen av det plutseligblir belastet med fysisk eller alvorlig følelsesmessig skade, vil viruset dra nytte av ditt sårbarhet og begynner å forårsake en rekke rare symptomer som spenner fra hjertehjertebank eller palpitasjoner og generlt vondt og smerter til nerve smerter.
 Et vanlig scenario er å være i en ulykke, få en operasjon, eller lide en annen fysisk skade, og deretter føle seg forferdelig for mye lenger enn det som forventes av skadene alene.
 En typisk reaksjon er å «føle at en lastebil slo meg.»
 Blodprøver, røntgenstråler og MR vil avsløre ingenting galt, så leger vil ikke være klar over virus betennende nerver. Fase fire Epstein-Barr er derfor en stor kilde til mysterie sykdommer-det vil si problemer som forårsaker leger massiv forvirring.
 Det som faktisk skjer er at dine skadede nerver utløser et «alarm» hormon å varsle kroppen din at nerver er utsatt og trenger reparasjon. I trinn fire oppdager EBV det hormonet og skynder seg for å låse seg på de skadede nervene.
 En nerve ligner en hyssing med bittesmå små rothår som henger av det. Når nerven er skadet, skytes rothårene ut til siden av nerven, EBV ser etter disse åpningene og griper på dem. Hvis det lykkes, kan det holde området betent for mange år. Som et resultat kan du ha en relativt liten skade som holder seg betent og forårsaker kontinuerlig smerte.
 Problemene som følger av denne virale betennelsen kan inkludere muskel smerte, leddsmerter, smertefulle ømme punkter, ryggsmerter, prikking og / eller nummenhet i hender og føtter, migrene, kronisk tretthet, svimmelhet, øye flytere (floaters), søvnløshet, urolig søvn og nattesvette. Pasienter med disse problemer blir noen ganger diagnostisert som å ha fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom eller reumatisk leddgikt, som alle er samlinger av symptomer som medisinske samfunn innrømmer dem forstår ikke og de har ingen kur. I slike tilfeller blir pasientene gitt upassende behandlinger som ikke adressere den virkelige roten og årsaken til problemene son virkelig skyldige – fordi disse mysterie sykdommene er i virkeligheten fase fire av epstein-barr.
 En av de største feilene av all tid er å feile kvinners Epstein-Barr symptomer på perimenopause og overgangsalder. Symptomer som blits, nattesvette, hjertebank, svimmelhet, depresjon, håravfall og angst var og blir ofte feilfortolket som hormonalt endre – som er det som startet den katastrofale HRT bevegelsen. 

Kronisk utmattelsessyndrom er ekte. Det er Epstein-Barr-viruset.
 Som vi har sett, ved kronisk utmattelse (ME) en man belastet med høy virus belastning av EBV, som systematisk påvirker kroppen ved å skape et nevrotoksin som skaper betennelse i sentralnervesystemet. Dette kan til slutt svekke binyrene og fordøyelsessystemet, og skape følelsen av at du har lavt batteri.

Fibromyalgi. 
 Den beste forklaringen leger er gitt av det etablerte medisinske samfunn for fibromyalgi er at fibromyalgi overaktive nerver. 
 Det medisinske systemet er fortsatt år fra å oppdage sykdommens sanne rot – fordi det er et virus, og det finner sted på et nerve nivå der medisinske verktøy for øyeblikket ikke kan oppdage det. Det er Epstein-Barr-viruset som forårsaker denne lidelsen, gjennom betennelse både i sentralnervesystemet og i nerver gjennom hele kroppen, noe som skaper pågående smerte, følsomhet for berøring, alvorlig tretthet, og en rekke andre problemer.

Tinnitus eller ringing i øret, skyldes vanligvis at EBV kommer inn i indre øret nerve kanal, kalt labyrinten. Ringen er resultatet av viruset som betenner og vibrerer i labyrinten og den vestibulokoklear nerve. Vertigo og Méniére’s sykdom – Vertigo og Méniéres sykdom er ofte tilskrevet av leger til kalsiumkrystaller eller steiner, blir forstyrret i det indre øret. Imidlertid er de fleste kroniske tilfeller faktisk forårsaket av EBVs neurotoksin som betenner vagus nerven.

​Andre symptomer: Angst, svimmelhet, tetthet i brystet, brystsmerter, esophageal spasmer og astma kan også være forårsaket av EBV som skaper betennelse i vagus nerven.
 Søvnløshet og prikking og følelsesløshet i hender og føtter, kan skyldes at nervus phrenicus nerver stadig blir betent av EBV.
 Og hjertebanken kan skyldes opphopning av EBVs giftige viruskropper og biprodukt i hjertets mitralventil.

Anbefaler å kjøpe boken «Medisinsk klarsynt» for å lese mer inngående der, for også å få mer informasjon og forståelse og dermed inspirasjon. (www.medicalmedium.com)
Men deler allikevel her Anthonys oppskrift for hjelpe deg selv.

Hvordan hjelpe deg selv i kampen mot Epstein Barr virus

Rådene her for mat å inkludere og mat å unngå kan også fungere som generell anti virus råd.
Rådene vil kunne hjelpe deg i møte med kronisk utmattelse (ME), fibromyalgi og andre kroniske sykdommer som er EBV forårsaket.

Anthony William har følgende oppskrift:
Hvor lang tid prosessen tar varierer for hver enkelt person og avhenger av utallige faktorer. Noen kan erobre viruset i så lite som tre måneder. Men en mer typisk periode er et fult år. Og det er noen mennesker som trenger 18 måneder eller mer for å ødelegge EBV.

Helbredende mat
NB! Følgende må ikke brukes som en erstatning for vanlig naturlig oppfølging med lege og helsevesen ved sykdom og helseproblemer. 

Enkelte frukter og grønnsaker kan hjelpe kroppen til å kvitte seg med EBV og helbrede deg fra dens effekter.
Følgende er de beste som skal innlemmes i kostholdet ditt (oppført i grov rekkefølge av betydning).
Prøv å spise minst tre av disse matene per dag – jo mer bedre. Roter forbruket slik at du i en gitt uke eller to får alle disse matvarene inn i systemet ditt. Kjøp gjerne økologisk om tilgjengelig.

– Ville blåbær: bidrar til å gjenopprette sentralnervesystemet og utvide EBV-neurotoksiner ut av leveren. (De frosne du kjøper i butikken pleier å være ville blåbær.)

– Selleri: styrker saltsyre i tarmen og gir mineralsalter til sentral nervesystemet. (Start gjerne dagen med ren ny presset selleri juice, juice en hel bunt, noe som er veldig bra for å gjenopprette saltsyre balansen i tarmen.)

– Spirer: høyt i sink og selen for å styrke immunsystemet mot EBV.

– Asparges: renser leveren og milten; Styrker bukspyttkjertelen.

– Spinat: Skaper et alkalisk miljø i kroppen og gir svært absorberer mikronæringsstoffer til nervesystemet.

– Koriander: Bruk helst fersk. fjerner tungmetaller som kvikksølv og bly, som er favoriserte matvarer av EBV.

– Persille: fjerner høye nivåer av kobber og aluminium. Som forer EBV.

– Kokosolje: Antiviral og virker antiinflammatorisk.

– Hvitløk: Antiviral og antibakteriell som forsvarer mot EBV. 

– Ingefær: hjelper med næringsassimilering og lindrer spasmer forbundet med EBV.

– Bringebær: Rik på antioksidanter for å fjerne frie radikaler fra organer og blodbaner.

– Salat: stimulerer peristaltisk virkning i tarmkanalen og hjelper til med å rense EBV fra leveren.

– Papaya: gjenoppretter sentralnervesystemet Styrker og gjenoppbygger saltsyre i tarmen.

-.Aprikoser: Immunsystem gjenoppbygger som også styrker blodet.

– Granateple: Hjelper avgiftting og renser blodet samt lymfesystemet.

​- Grapefrukt: rik kilde til bioflavonoider og kalsium for å støtte immunforsvaret og skylle ut giftstoffer ut av kroppen.

– Grønnkål: Høyt i spesifikke alkaloider som beskytter mot virus som EBV.

– Søtepotet: Hjelper å rense og avgife leveren fra EBV, biprodukter og giftstoffer, fint å dampe eller steke i ovnen.

– Agurker: Styrker binyrene og nyrene og hjelper å spyle nevrotoksiner ut av blodstrømmen. Lag gjerne agurk juice.

– Fennikel: inneholder sterke antivirale forbindelser for å avgjøre EBV, Å juice fennikel er bra.

Litt andre råd om mat å unngå og hva som er ok:

 • Unngå korn.
 • Ingen animalske produkter.
 • Ingen meieri (bruk kokosmelk i stedet).
 • Unngå mye Fett (animalsk fett eller annet usunt fett) blokkerer nerver og stopper sukker fra å komme inn i blodstrømmen. 
 • ​Olivenolje og kokosolje er ok.
 • Det kan være lurt å unngå rapsolje, som nærer EBV og skaper betennelse
 • Lurt også å unngå soya og mais fordi det har blitt genmodifisert i så stor grad at alle soya og mais produkter er påvirket og vil nære EBV
 • EBV krever ideelt et vegetabilsk kosthold. (Prøv iallefall å bevege deg i retning av mest mulig vegetabilsk kosthold)   
 • Frukter, for eksempel, Avocado, bananer, og papaya, for eksempel, vil få glukose i nervesystemet, spis masse frukt og bær, men ikke overspis tørket frukt. Blåbær (de ville dvs dem i frysedisken er fantastisk helbredende mat, lag smoothie med dem.) 
 • Lag salater med bladsalat, spinat, avokado og ting du liker feks tomat, agurk, oliven, kanskje noen frø, litt sitronsaft etc.
 • Sporadisk sjømat er ok, hvis det er nødvendig (Best er økologisk eller ikke oppdrett, Unngå tunfisk som har mye tungmetaller).
 • Søtpotet og vanlige poteter er bra – De er den beste kilde til biotilgjengelig lysin.
 • EBV kan ikke nære seg av disse matvarene, og vil sulte den ut

NB. Det er også lurt med tungmetall avgiftting! Innlegget er delt av Meditasjonskolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *