Gjørmebad!

Noen av dere vet at jeg sliter med wiplash etter at jeg hoppet 8 meter fra en blokk pga brann. SÅ jeg bestemte meg for å dra å ta gjørmebad i Pomorie i Bulgaria. Den mest næringsrike gjørma som omtrent finnes på kloden var her. Når jeg kom dit så jeg folk dro langt ut for å hente gjørma. Jeg har litt vannskrekk og hadde ikke lyst å dra ut dit når jeg kjente gjørmebunnen synke under føttene mine, så jeg prøvde å fange opp litt gjørme der jeg sto, med mine nyinnkjøpte crocs for anledningen. Meget mulig har folk fanget opp at jeg så ut som et spørsmålstegn om hvordan dette gjøres og hvor leira må hentes.

Så en dame sier til en av sine ansatte, du må hjelpe den jomrfruen i nød. Så da kom den gentlemannen med leire til meg, han hjalp meg til og med å kline det inn på ryggen/nakken min før han stakk. Så da satt jeg der da! Den obligatoriske halvtimen leira skal godgjøre seg på kroppen. Mitt første gjørmebad. Jeg ser leira størkner mer og mer, og panikken brer seg. Hvordan får jeg av det her på ryggen? Jeg tenkte på de hvite sengeklærne på hotellet. Så jeg går utti, gnikker som fan for å få det av meg og heldigvis kom en fyr og spurte om han hadde klart å få vekk alt fra ryggen sin. Jeg fikser det lille som er igjen, og sier: Kanskje du kan hjelpe meg? Å fyren hjelper i vei og fjerner leira, samtidig som han sier, det er ikke enkelt å få vekk selv. Så begynner han å spørre om alt fra hva vi nordmenn liker å spise til hvilke biler vi produserer. Jada, hyggelig det. LER!

Dette er jaggu litt vel uttafor komforsona, men man skal jo «lide» for skjønnheten. Dessuten har jeg tro for at det er utenfor komfortsona at magiske ting skjer. Hvordan lære noe nytt eller møte nye folk om du bare sitter hjemme og sturer?
Så når jeg er på tur å dra tilbake til hotellet sier ei på Bulgarsk, jeg tror du burde gå utti å vaske deg en gang til. Eller jeg skjønte det på kroppsspråket siden jeg ikke skjønner så mye Bulgarsk! Så der var på tur til mitt fancy 5 stjerners hotell med fjeset full av gjørme. Mottoet er: Dra IKKE på gjørmebad alene. Å ta med bøtte, beholder eller noe tll å putte leira i. Ikke smør det på hjertet. Det fikk jeg høre etterpå og ikke sitt lenger enn 30 min. Dusj ikke på 2 timer, og vips, så har du mye og nydelig hud. Leiren er kjent for å ha helbredende salter og inneholder også jern. Skulle hatt tid å dratt dit hver dag. Etterpå har du silkemyk hud.

Nå skal det sies at det er ikke gull alt som glitrer. 5 stjerners hotell var oppskrytt og dyrt, så jeg dro til et annet hotell bare timer etterpå. Orket ikke være der. Kalde store plasser er ofte ikke så koselig som små koselige hoteller, men det ble testet ut pga våre helseturer. Jeg trodde de tilbydde masse supre ting, men innså at det var kun websiden som så bra ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *