Tørr du være deg selv?

Jeg ser på historien med Susan Boyle. Første gang denne litt rare dama kommer på scena. Tydeligvis var hun ikke pyntet nok eller vanlig nok, men skilte seg ut. Dette var nok til en enorm latterliggjøring fra publikum. Hånede blikk, rullene øyne, måping og latter. Så begynner hun å synge og siden hun er fantastisk så slutter lattergjøringen, og det ender opp med stående applaus. Hva om hun hadde sunget dårlig? Hadde hun blitt buet ut?

Det er vondt å se hvor stygge mennesker er mot hverandre og hvor redde vi er for det som er annerledes. Er det ikke gøy at noen tørr tulle å fjase og være seg selv? Er det ikke rom for å være annerledes i samfunnet? I såfall er det veldig dumt, for det fins mange ekstraordinære og rare folk der ute. Sånn bør det være. Det som bør sluttes med er fordommene vi har for alt mulig, og særlig det som er litt annet enn A4.

Jeg hater å bli puttet i bås eller leve etter sånn som andre forventer av meg. Vet jeg ofte har gjort det motsatte min mor har rådet meg til, bare fordi jeg ønsker bestemme selv. Gå mine egne veier, bryte ut av normene samfunnet har laget. Gjerne sjokkere litt, kun på pur fan. Elsker å ha det gøy!

Vi kommer ingen vei om vi ikke tørr slippe oss litt løs i blant. Kanskje la være å være så redd for hva andre skal tenke om deg? Hva så om du er litt annerledes? Du møter jo garantert noen som liker deg akkurat som du er, og de som ikke gjør det så spiller det jo ingen rolle. Man trenger ikke bli likt av alle. Det er nok at noen gjør det!

Vær deg, alle andre er opptatt.
Noen liker deg og er glad i deg, akkurat som du er <3

Trykk her for å se våre herlige singelturer hvor du kan møte likesinnende! www.singelturer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *