Blind date på tv!

Jeg ble ringt av ei venninne: Heeeei, jeg møtte Tore Petterson i Halden og meldte deg på Første Date! Eeeeeh, takk, tror jeg!

Jeg, Kirsten Giftekniv, på date? Hun som har sjekket ut av alle sjekkesider for flere år siden. Hun som ikke vet hva en date egentlig er, skal hun på tv? OMG! Men, jeg sa JA!
Jeg tar utfordinger! Jeg som sier til alle at Singeltur ikke er farlig eller kleint, jeg som stadig pusher andre mennesker ut av sin komfortsone, skyldte jeg ikke de single å være tøff selv? Gå foran med et godt eksempel? Jo, jeg syns det, men gudene skal vite at jeg fikk grusomt kalde føtter i ettertid. Tørr jeg dette? Man vet jo aldri hvilken date man kan få. Men så tenkte jeg: Spiller det noen rolle? Det vil uansett bli en utfordring for meg, samt en hyggelig kveld om ikke annet. Så jeg valgte stille opp. Selv om sommeren i Bulgaria hadde satt sine spor med noen kg opp, lavt stoffskifte og ny runde med kyssesyka, og jeg ikke orket tanken å se meg selv på tv, joda, jeg skal gjøre det. For det første må jeg godta meg selv som jeg, eller gjøre noe med det. Jeg er flink å gjøre noe med det, men det hadde jeg ikke tid til nå, jeg skulle på skjermen to dager etter at jeg kom hjem fra Bulgaria.

På flyet kjente jeg at jeg ble sjuk, sendte melding til mamma som satt litt lenger bak: Mamma, nå slipper jeg å komme på tv, jeg blir syk. Jeg hadde diskutert dette med mamma, opp og ned i mente. Jeg var sååå usikker, og vi kom frem til at jeg skulle være tøff å gjøre det! Dagen før innspilling tenkte jeg at nå har jeg en sjans til å trekke meg, eller jeg kan ta vitaminbomber og stagnere forkjølelsen. Jeg valgte det siste, og jeg valgte dra til Oslo selv om jeg var litt syk.

På Oslo S møtte jeg heldigvis ei nordlandsjente som også skulle på date. Vi klynget oss til hverandre fra første stund for oppbakking og nervøsitet. Jeg tullet med at vi alle fire skulle på byen og ha det gøy etter daten. Vi fant fort tonen og tømte nedpå litt vin inne i ventebrakka. At vi kanskje ble litt småbrisen på tv tenkte vi ikke så mye over akkurat der og da, det handlet mest om å stagnere nervøsiteten.

Vi begge hadde en koselig date, og vi sa ja til å møte våre menn igjen. Vi dro på byen og hadde det sykt koselig. Det var så god kjemi mellom oss, Supert minne og en superfin kveld. Jeg og Camilla, som hun het, la masse morsomme planer fremover som sikkert kunne skremt fanden på flatmark. Når to nordlenninger rotter seg sammen, da blir det fart på sakene.

Å være med på første date var ikke skummelt i det hele tatt, og takk gud for vin. Vin fikse det meste! 

Vi endte opp på pianobar og hadde en toppers kveld.
Anbefaler absolutt folk til å komme ut av komfortsona å oppleve nye ting. Det er sånn man vokser! 

Jeg hadde en fantastisk opplevelse, en superkoselig kveld, og jeg fikk en ny venninne!
Det er gull for meg!

Dette innlegget skrev jeg i september 2018, det er et år siden dette var spilt inn. 

Nå er jeg heldigvis i form igjen, og 15 kg har ramlet av. Takk Gud. 

De sa at vi hadde vært på en date nr 2, men det stemmer ikke. Vi var aldri på en date nr 2. Det var ingen spesiell grunn til det annet enn at vi nok var to personer med endel bagasje, og fant det lettere å bare stikke… dessverre! Det er litt feigt å bare gi opp før man har prøvd, men sånn funker vi mennesker når vi har dårlig erfaring. Så mye lettere å bare gjemme seg i sitt lune hi, hvor man slipper å bli såret. 

Så nå kan jeg hvertfall si til andre at de må komme ut av komfortsona si.  
Programmet ligger på Dplay og kommer på tirsdag tror jeg. Jeg har sett det en gang og det holder for meg. Nå velger jeg legge min tvkarrière bak meg! Holder med de små videosnuttene jeg må spille inn til firmaet mitt 😉 
Ønsker du ta en titt på våre singelturer finner du dem her: www.singelturer.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *