Hvorfor feire jul med Singelturer i år?

Det er i dag flere og flere mennesker som ønsker å bo alene og trives med det. Selv om man ikke føler seg ensom, eller er alene i hverdagen fordi man har mange venner, eller familie spredd så kan det være slik at man kanskje ikke har noen å dele jula med. Som feks at man er skilt og barna er hos sin eks partner, eller familien bor et annet sted i landet, vennene er opptatt med egne familier. Mange forskjellige grunner. Noen kan oppleve dette sårt, mens andre syns det er ok og koser seg alene hjemme. 

De som ikke har lyst å være alene inviteres til å feire jul med herlige single på Skeikampen. Du kan velge 2 eller 3 dager. Du kan til og med være igjen flere dager om ønskelig, og til en hyggelig pris. Vi prøver holde prisene så lave at du skal ha råd å være med.

Grunnen til at vi i Singelturer arrangerer julefeiring for single mennesker som ikke har lagt andre planer for julaften av forskjellige grunner, er for at vi skal kunne møte nye interessante mennesker å kose oss. Det å treffe nye mennesker som en dag som julaften er ikke annerledes enn å treffe nye mennesker på feks en ferietur. Med det mener vi at det handler om å nyte livet sammen med andre som er i samme setting. Her ønsker vi å skape en stemning med latter og glede, mye moro, gjøre julen til en litt annerledes jul. Kanskje treffes vi også neste år fordi dette var en så fin opplevelse som man ønsker gjenta. 

La oss fortelle hvordan julefeiring med Singelturer fungerer:

Vi møtes på Skeikampen søndag 22 des til en felles middag. Lillejulaften kjører vi kanefart, går på spa eller dans på puben om kvelden. Hva ønsker du gjøre? Kanskje du vil gå på ski? Vi har hvertfall lagt opp til mye koselig i julen. Ta gjerne med deg en god bok, strikketøy, badetøy eller ski. Husk å ta med gode klær til å være ute i sola. Skeimampen har et herlig spa, med to store boblebad. Her er det gratis for hotellets gjester. Puben ligger rett nedi gata og tilbyr levende musikk på lille julaften, så da tar vi en tur på byen. 
God mat er selvfølgelig på menyen og det serveres det lekreste julebord med søte delikatesser til dessert. 

Jeg forstår at det kan være utenfor komfortsonen å reise vekk i jula, og mange hater jula pga av ensomhet. Det går ann å ta tilbake julegleden. Det er synd å ha et anstrengt forhold til julen siden den kommer en gang i året. Da er det bedre å skape nye tradisjoner. 

Vi håper å se deg og at du tar turen med oss. Vi kjører tog til Lillehammer, og buss derfra. Noen kjører, og vi samarbeider og kjører sammen der det passer. 

For mer info: https://www.singelturer.no/packages/julefeiring-thon-hotell-skeikampen/

Ønsker deg en god før julstid og god jul når den tid kommer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *