Bruk av cannabisolje!

De fleste har hørt om de fantastiske virkningene cbdolje har. Noen tror fortsatt at man blir ruset av å bruke cannabisolje, men man fjerner TCH som er rusmidlet i planten. Noen oljer kan ha spor av TCH, og noen er fullstendig uten. Disse uten spor er fullstendig lovlig å bestille fra utlandet til din postkasse. Så lenge dette er til eget bruk.

Det som derimot er viktig ved bruk av olje er at du velger en som har høyt opptak, ellers kan det hende at du bare tar opp 20% av oljen og ikke får den helseeffekten du ønsker. I tillegg inneholder noen olje tungmetaller fordi de ikke er renset skikkelig. Her er det som alt annet, man betaler for den kvaliteten man velger.

Fler og fler land har endelig løsnet på sin strenge politikk angående cannabisbruk og åpnet for mer forskning. Likevel finner man flere hundretusen tilbakemeldinger på nettet fra mennesker som er blitt friskere med cannabisolje. Man kan feks google cannabisolje og så hvilke helseproblemer du har.

Har du symptomer som tretthet, utmattelse, konsentrasjonsvansker, søvnløshet, vektøkning, engstelse, allergier, irritabel tarm eller hjernetåke. Binyretretthet eller adrenal fatique kan være roten til problemet.

Binyrene er to hormonkjertler som sitter som to hatter på toppen av nyrene. Binyrene har en veldig viktig funksjon i kroppen vår.

Hvis du har en medisinsk tilstand, er sjansen stor for at biokjemien og fordi endocannabinoidnivåer har endret seg. Når du bruker CBD som utløser en rekke kjemiske interaksjoner i kroppen din, endrer du biokjemien din igjen.

Så derfor vil en person med for eks PTSD, fibromyalgi eller feks leddgikt reagere annerledes på CBD enn en som er helt frisk. Helt friske folk merker ikke mye av bruk av CBD. La oss si at du er frisk fysisk, men har psykiske utfordringer, vil oljen kunne hjelpe deg her også. Mange med epilepsi har allerede fått høre om effekten det har, og bruker oljen fast. Kreftpasienter får dette på blå resept mot smerter.

Noen av dere vet allerede min historie at jeg i 2001 ble påkjørt bakfra at en politibil under uttrykning og i 2002 hoppet jeg 8,5 meter fra en blokk på grunn av brann. Jeg var heldig på måten jeg landet på, men pådro meg post traumatisk stressyndom og wiplash. Jeg har slitt med nakkesmerter i mange år og det som følger med av utmattelse, tåkesyn, tinnitus, svimmelhet, og halsevondt. I tillegg fikk jeg ME, krystallsyka, virus på balansen, lavt stoffskifte og fibromyalgi. Når du får alt dette kommer også lekk tarm og matintoleranser på kjøpet. Kroppen detoxer ikke avfallstoffer fra kroppen og du blir smertefull i leddene, og forgiftet innenfra. Det er en langsommelig prosess å ordne alt dette, og mye av dette har jeg fått bukt med ved kostholdsomlegging og endret livsstil generelt. Nakkeskaden er verre å bli kvitt.

Hva er bedre enn å ta en naturlig olje fra en plante enn å evt måtte ta smertestillende medisiner? Da slipper man slite på lever og nyrer.
Hva om man kan bli helt smertefri uten å måtte dempe det i få timer med tabeletter? Nå skal det nevnes at jeg er veldig imot tabeletter generelt og vet at mange folk kunne kvittet seg med mange av medisinene ved å legge om kostholdet, samt prøve cannabisolje. Jeg har drevet livsstilskurser i mange år og det er fantastisk å se effekten av hva kosthold gjør. Det tar 3 mnd å bytte ut cellene våre i kroppen. Det betyr at etter 3 mnd på et sunnere kosthold, eller feks cannabisolje, så har du endret alle cellene dine, hormonsystemet og biokjemien. Det er så uendelig mye du selv kan gjøre! Du har så mye makt over helsa di, men du utnytter det ikke til fulle! Tenk om du kunne få et nytt liv?

Jeg brenner veldig for tema. Det har mange av dere merket. Det er fordi jeg kom meg ut av senga etter 1 år på nytt kosthold. Jeg blir bedre for hvert år som går. Ja, det går sakte. Men det går fremover og en vakker dag så er jeg frisk igjen. Det er lov å håpe. Med ME så mister mange troa. Det må man aldri gjøre! Om man gir kropp riktig drivstoff så vil du føle deg bedre. Det er umulig å ikke gjøre det.

Jeg kommer til å dele med dere hvordan det går. Nå har dere hørt om plagene mine, og jeg anser meg som den perfekte forsøkskaninen. Hvis dette fungerer på meg, så fungerer det på alle (alle syke hvertfall). Jeg vil merke det den første dagen jeg er smertefri fra nakken. Den første natten jeg sover godt. Den første dagen jeg er uten tåkesyn og svimmelhet.
Det vil bli en gledes dag! Jeg er klar for et aktivt og bedre liv!

Det fins mange oljer på markedet og oljen jeg formidler er vannløselig med 85% opptak. Tar du olje så tar man ikke opp mer enn 6-20% av oljen, da det ikke løser seg så lett opp i vann. Vi er 70% vann. I tillegg bør oljen være økologisk da hempplanten tiltrekker seg kvikksølv fra jorda.


Stoffskifteprøvene mine har vi svart på hvitt. De er fra forrige uke og stoffskiftet mitt er nå så lavt at det ligger hår i hele leiligheten min. Halsen er sår og vond. Lymfene er hovne. Når jeg prøver sove om natta så vibrerer jeg inni meg. Det er binyrene som er svake og jeg har for mye stresshormoner i kroppen. Cannabisolje virker beroligende, fordi det justerer hormonsystemet. Dette er utrolig spennende. Kroppen min er til og med så ute og sykler at den ikke orker lage kjønnshormoner lenger. Så egentlig er jeg kommet i en tidlig overgangsalder pga slitne binyrer. De klarer rett og slett ikke gjøre hele jobben som de skal, så da slutter de bare med det de kan.

Binyrene våre produserer dopamin, adrenalin, noradrenalin og serotonin. Serotonin er et vevshormom som også fungerer som signalsubstans i mange nervebaner, blant annet de som har å gjøre med sinnsstemning, velbefinnende, uro/angst, søvn/våkenhet, metthet og sultfornemmelse, smerteopplevelse, impulskontroll og enkelte indresekretoriske (endokrine) funksjoner i nervesystemet. Serotonin har evne til å stimulere humøret i positiv retning. Stoffet er involvert i hjernens humørskiftninger og frigjøres ved glede, lidenskap og muligens også ved seksuell lyst.

Adrenalin er kroppens aktivator, og utløses ved angst, trening eller redsel/frykt ; «fight or flight» reaksjonen. I tillegg til adrenalin, blir et annet nokså likt hormon , også utløst fra binyrene, noradrenalin. Disse to hormonene arbeider sammen for å prøve å få kroppen til å bli mer oppmerksom og klar når mer energi og «ekstase» trengs. 

I tillegg jobber binyrene sammen med skjoldbruskkjertelen om å lage hormoner, og i tillegg når de deler på T3 og T4, så kan dine blodprøver vise at du har et lavt stoffskifte, mens du har «bare» slitne binyrer. I dette tilfelle vil legen gi deg tyroksin for stoffskiftet, og når du tar feil medisin så stresser du binyrene ytterligere og endre opp enda dårligere. Jeg gikk på stoffskiftemedisin i 5 år og det bare fløt rundt i blodet, og gikk ikke inn i cellene. Det betyr at jeg var resistent mot medisin. Dette kan være greit å vite om, dersom du føler at du aldri blir bedre. Kanskje det ikke er hypothyreose du har, men binyretretthet. Det fins mange måter å støtte binyrene på, men det blir en annen bloggpost.

Binyretretthet er stress-relatert og oppstår når «HPA-aksen» hypotalamus, hypofysen og binyrene ikke fungerer optimalt.

Jeg tror jeg har klart å forklare hvor mye som egentlig er fucka i systemet mitt, og for en god forsøkskanin jeg er. Håper du vil følge denne reisen og jeg skal daglig oppdatere endringer, for det er så lett å glemme ting. Jeg husker jo når jeg hadde ME så hadde jeg sånn aura på øyene, at man ser stjerner omtrent. Hadde tunnelsyn og mange ekle ting som plutselig var borte. Det er herlig at vi er bygd sånn og glemmer lett. Derfor vil jeg dokumentere virkningen av oljen her med dere. I tilegg vil jeg dele brukerhistore av 3 andre forsøkskaniner som jeg har nå. Ei til med ME, ei med migrene og eksem, ei med leddgikt. Vi høres!

Ønsker alt det beste for deg og din helse!

Ønsker du mer info om en av de beste oljene på markedet bidrar jeg med informasjon. Jeg skulle ønske jeg visste om dette tidligere!
Send meg en mail på post@solheimreiser.no. Solheim Event og Reiser tilbyr også spennende helsereiser med særdeles kvalifiserte behandlere, så sjekk ut noen av våre spennende helsearrangementer fremover her: www.solheimreiser.no

Klem fra Lisbeth


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *