Til ettertanke!

Hjerteskjærende og se begravelsen til Ari <3 Se hans flotte flinke datter snakke om hvordan selvmord påvirker de rundt. Du er ikke en byrde! Du er ikke alene om å ha det vondt. Folk forstår! Snakk med noen! Mitt ønske for 2020 er at vi begynner å bli snillere mot hverandre og godtar de forskjellene vi har, og de handlinger man gjør. Ikke fordømmer feilene våre. At vi kan være mer åpen og spørrende istedet for å tro. At vi kan tenke på at andre har opplevd mye man ikke vet. At de har mye sorg og smerte og man ikke ønsker å gjøre det verre. At vi har tid å støtte å høre på. Være en venn. Tenk på det før du baksnakker og er slem mot folk <3

Jeg startet Singelturer i 2009, fordi jeg var ensom. Jeg hadde gått ut av et dårlig forhold og hadde ingen omgangskrets. Særlig nyttårsaften og påsken var kjip, da jeg så hvordan vennegjenger samles å dro på turer og hytter. De som har gode venner er priviligerte. Ikke alle har det. Derfor bryr jeg meg ikke om alderen til folk, hvor de kommer fra, legning eller status. Vi skal være sammen på dager hvor det er godt å samles. Hvor vi kan forhindre at noen føler seg alene <3 Heldigvis er det mange som har skjønt konseptet og verdsetter det. Det er så mange som sier: Hadde det handlet om sjekking, hadde jeg ikke blitt med. Takk for dere er raus over måten jeg driver på.

Nordmenn er kalde. Det er et kaldt samfunn. Er det virkelig det? Eller har vi feilt fokus? Det vil alltids finne vonde mennesker på jorda som gjør grusomme handlinger. Narssisister og psykopater. Vi kan ikke la dem få all oppmerksomhet. Jeg vil ha fokus på de som faktisk er der for meg. De som fremsnakker. De som støtter. De som får meg til å le. Vi må omgi oss med mennesker som vil oss godt. Ta inn i varmen de som trenger det. Å vi må fjerne de menneskene fra vårt liv som ødelegger vår sjelefred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *