Singelturer endret livet til Harald.

Harald Hallem, 51 år bosatt i Moelv var med til Sozopol på sin første Singeltur for snart 3 år siden. Før avreise var han nervøs og spent, slik som er vanlig for førstereisende. Han merket allerede på flyplassen at folk var imøtekommende og lette å snakke med. Livet som singel har blitt både bedre og lettere for Harald, som stadig møter gjengen fra turene på cafe, restaurant eller konsert. Alle er inkluderende og blir inkludert. Det er ikke en klikk hvor andre ikke er velkommen. Her er vi som en stor familie sier Harald.

Det var min eks som anbefalte meg å dra på Singeltur og det er jeg så glad for. Bare glade mennesker hvor latteren satt løst. Det er min beste ferieopplevelse noensinne. Jeg har fått mange gode venner som jeg pleier kontakten med. Mange møtes også igjen på nye Singelturer, noe som er ekstra koselig. Da er det som storfamilien er på tur og vi finner på nye sprell.

Jeg har blitt et mye mer sosialt menneske, og møter folk i samme situasjon som en selv. Man må ut av komfortsona og ingen er perfekte. Vi er alle ulike typer mennesker og her er en arena hvor vi er likesinnende og kan være seg selv 100%. Anbefaler de som sitter på gjerdet å bli med.

Selv var jeg en beskjeden person, men turte å reise på tur med totalt ukjente. Det er det beste jeg har gjort. Håper vi ses! Et godt tips: Beste medisin er å ha et godt smil og la latteren sitte løst! Slipp bekymringene og senk skulderene. Her er det ingen som stiller krav til deg. Du kan være deg.

Klem fra Harald.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *