Små marginer før konkurs

Jeg visste at jeg har stor risiko i det jeg driver med, med tanke på salg av sammensatte turer hvor både fly og hotellet bookes og betales i forkant. Hvertfall mesteparten av beløpene. Men at alt salget skulle stoppe opp pga en influensa hadde jeg ikke tatt høyde for.

Hadde coronaviruset kommet 6 uker før hadde jeg brent inne med 280 flybilletter for mai og juni til Bulgaria. Forskuddsbetalte reiser. Salget har stoppet helt opp og folk har sluttet leve. Alt fra konserter, møter, reiser er stengt ned på ubestemt tid. Mange bedrifter lider for at folk sitter hjemme og er hysteriske! Verden har stoppet opp!

Det som mest sannsynlig vil skje er at når faren er avblåst så vil prisene på ferie til sommeren gå rett til værs fordi alle sitter på vent.

Jeg solgt 85% av turene mine første uka i januar, og det gjør at jeg unngår konkurs. Får ikke folk reist, så vil reiseforsikringen dekke det.

Jeg syns synd på alle bedrifter som sliter nå, og ber folk tenke seg litt om før de slutter å leve. Alle bedrifter trenger at folk handler, da man har mange faste kostnader. Jeg hadde flaks. Eller kanskje det er blandet med dyktighet, siden det er jeg som har solgt ut 85% av reisene. Tiden var på min side og jeg vet mange som hadde blitt skuffet om Singelturer hadde blitt borte. Men om jeg hadde mistet alt pga en opphauset influensa er det ikke sikkert jeg hadde orket å starte opp igjen.

I helgen hadde jeg det kuleste arrangementet jeg noensinne har laget. 80 tallsfest med show med Great Garlic Girls. Det er også det dårligste antall påmeldte jeg har hatt på 10 år. Nå ble det likevel bra siden jeg bare slo sammen bursdagen min, og inviterte 15-20 folk på min regning. Jeg tapte 60 000,- men leverte en bra fest. Det er det viktigste for meg.

Det er ikke påvist noe Coronavirus i Bulgaria og våre turer går som planlagt. Det er ingen grunn til bekymring pr nå, og viruset liker seg ikke i varmen. Reiseforsikringen dekker din reise om du blir syk og ikke får reist.

Håper du vil reise på tur med oss i sommer. Info og pris finner du her: www.singelturer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *