Solheim Event og Reiser sliter ikke!

Solheim Event og Reiser ble 10 år nå, og har en trygg og stabil økonomi. Mange faste kunder og populære turer. Noen av dere leste bare overskrifta i går og ikke at 85% av turene til sommeren er solgt. Jeg sa ikke at jeg er i ferd med å gå konkurs, langt derifra. Jeg sa at det er små marginer når verden stopper opp, og hadde coronaviruset skjedd noen uker før så hadde jeg endt opp uten kunder i sommer. Jeg oppfordret folk til å fortsette å leve livet og planlegge fremtiden.

I tillegg så er Solheim Event og Reiser forpliktet til å være medlem av Reisegarantifondet for å ha lov å selge turer, det betyr at dere er fullt forsikret om jeg skulle gå konkurs.

Oppå der har dere trygghet i reiseforsikringen som vil gi full dekning ved sykdom. Det er altså ingen grunn til bekymring.

Ønsker dere en strålende dag.
Ønsker du være med oss til Bulgaria i sommer, så bør du sikre deg en plass før de siste plassene ryker. www.singelturer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *