Er dette et terrorangrep?

Har du tenkt tanken? At dette er menneskeskapt for å knuse økonomien? For å skape frykt? For spekulanter?
Jeg har tenkt tanken så klart. Jeg analyser alt jeg kan, fordi jeg syns det er gøy å leke med tanker. Men jeg påstår ingenting. Holder tankene mest for meg selv. Til i dag.

De siste dagene har det dukket opp ting i media som jeg ønsker at vi skal være oppmerksomme på. Utklipp fra boken The Dark Eye. Jeg har en kompis som leste gjennom hele boken fordi han skjønte det var propaganda. Han fant ikke igjen denne photoshoppet teksten i boken.

I dagens nyheter er det en Italiensk lege som advarer Norge. I tillegg kommer dette som suspekte anonyme sms. Folkens. Vær så snill å vær kildekritiske nå. Ta alt du leser med en klype salt, og spør hver gang: Kan dette være tull? Om det skulle være at dette er et terrorangrep så sitter det folk og ler av oss nå. Vi må holde hodet kaldt, og ikke tro på alt vi leser. Tenk deg om hva du sprer i media. Du kan skremme andre med ting som ikke er sant. Mange er veldig bekymret og sliter med angst og uro fra før.

Hvem i all verden kan spå at dette kommer til å vare helt til oktober når vi ikke vet hva vi dealer med? Det er kun 1 menneske i Norge som har dødd hittil. Dette virker ikke å være veldig farlig om man sammenligner tall med hva folk dør av daglig. Jeg skal ikke bagatellisere dette heller for alle som er i risikosonen, meg inkludert. Derfor sitter jeg selv i karantene. Men vi må ikke la fantasien drive oss av sted. Mange er bekymret for økonomien fremover, og med god grunn. Men dette kan være over innen 2 måneder. Slutt for all del ikke å tro på det!
Det er lov å håpe, det er lov å være positiv, og det er lov å være optimist.

Det er ihvertfall sånn jeg kommer gjennom dagene på best mulig måte.

Ønsker alle en flott helg og ta vare på deg selv og de du er glad i <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *