Hva er helsa verdt?

Fra jeg kom hjem fra Tenerife i februar har jeg vært i dårlig form. Med konstant piggtråd i halsen og svimmel. Krystaller som sitter fast i midtre buegang. I tillegg har jeg mest sannsynlig epstein barr både i halsen og på balansenerven, siden jeg fikk svineinfluensa i 2009. Etter det kom diagnoser som PTSD, kyssesyka, fetteren til kyssesyka, ME, fibromyalgi, lavt stoffskifte, matintoleranser osv. For å være ærlig husker jeg ikke alt. ME er en samlebetegnelse når de ikke finner ut av ting. Noe Norge ofte er dårlig på. I allefall, jeg har gått sånn her i 11 år og alt er en kamp. Jeg har sittet 6 mnd i sofa uten å vært med på noen ting med folk. Klarer ikke delta i det vanlige livet som andre klarer. Tidligere har jobben tatt all energi, nå er jeg jo arbeidsledig.

Så hva er vel bedre enn å benytte denne tiden til å ta vare på helsa?
Jeg fikk en anbefaling i innboksen fra en som var på en dagklinikk i Limburg an der Lahn i Tyskland. Et vakkert lite sted med 33000 innbyggere, en nydelig gamleby med elva Lahn.

På Oliver Weiss sin klinikk i Limburg har de hightec utstyr som kan si nøyaktig hva som feiler deg. Dette utstyret ble brukt for å sende mennesker til verdensrommet. Det er greit med en skikkelig helseattest før man reiser til månen! Så i morgen den dag, skal jeg få dommen. Hva er det egentlig som feiler meg og har feila meg i 11 år. Det er sjukt digg å endelig få et svar, og samtidig litt skummelt. Kan få beskjed om alt mulig, også om jeg får kreft i fremtiden. Det som er supert er jo at nå booster de immunforsvaret og fjerner overflødige kreftceller og frie radikaler. Kjører på med c vit, selen, aminosyrer, glutamin, magnesium og andre godsaker som kroppen mangler, intravenøst over 4 uker. Nå skal epstein barr fordrives ut av kroppen. Ozon therapy kan dere google. Det er en behandling som har vært brukt i over 100 år til å drepe virus og bakterier, og brukes nå med stor suksess i kampen mot covid19 i mange land. Norge derimot, henger etter. Alt som antyder til å være alternativt er nei nei, og vi får piller for å lindre symptomer, som igjen skaper andre symptomer og sykdommer. Her ryddes ut det som ikke skal være i kroppen, og som kroppen kanskje ikke klarer å rydde opp i selv, fordi cellene ikke har nok oksygen til å gjøre jobben. Med ozon therapy drepes virus/bakterier, frie radikaler, kreftceller, samt bygger opp immunforsvaret. Alt dette på en skånsom og fin måte uten store bivirkninger. Klinikken har holdt på i 25 år med fantastiske resultater.

Så når han fortalte at han var der for kreft, sammen med ei slagrammet og de følte seg mye bedre allerede første uka, så måtte jeg bare gripe sjansen. Har følt meg ekstremt dårlig i hele sommer, og jeg orker rett og slett ikke å ha det sånn her lengre. Ikke om det kan være håp om å bli bedre eller frisk. Blir jeg 50% bedre så er det verdt det.

Folk sier: Gud det var dyrt. Hva er dyrt? Hva er helsa verdt om du ikke har et liv? Jeg skal ærlig innrømme at jeg har allerede brukt nesten 1,5 million i jakta på å bli bedre, privatleger, behandling, matintoleransetester, kosttilskudd. Hva har jeg ikke prøvd? Det koster. Nå blir det en litt stor sum på en gang og da høres det dyrt ut. Mitt liv er så til de grader invaliserende, at hadde noen sagt til meg: Lisbeth, jeg kan ta bort svimmelheta, utmattelsen og piggtråden i halsen for 5 millioner, så hadde jeg gjort ALT for å skaffa pengene. Blir jeg frisk kan jeg jo bare jobbe mer! Penger er bare penger. De får man ikke med seg i kista. Så må jeg selge hus og hjem for å bli frisk, javel, da blir det sånn! Pr nå så er ikke det tema. Jeg har lånt de pengene jeg trenger for dette nå. Og jeg har en følelse at dette er det lureste jeg har gjort.

Hadde jeg fått corona så er jeg en av de som kan få cytokin-storm fordi immunforsvaret mitt er allerede overbelastet av virus. Visste du at kyssesyka er herpesvirus som kan reaktiveres hver gang kroppen er nede for telling? Så om viruset får overtaket og du jobber mye eller har en negativ tankegang så undertrykker du immunforsvaret konstant, og opprettholder infeksjonen. For meg føles det som jeg har influensa konstant. Jeg har levd på nazi dietter i åresvis, drukket grønn smoothie, spist kosttilskudd og prøvd alt, men jeg klarer ikke fikse dette alene. Jeg blir også gal av å kjøre det regime som jeg har gjort. Jeg trenger hjelp! Jeg vil ikke leve sånn her lenger.

Så bare ved å være her å få behandling så vil de gjøre sånn at immunforsvaret mitt vil takle en coronainfeksjon, uten at den igjen reaktiverer kyssesyka så jeg blir liggende i to år, eller får senskader. Jeg kan likevel risikere det, men jeg ligger hvertfall mye bedre ann med et godt immunforsvar. Jeg er spent, og jeg er nervøs. Jeg er redd for hvordan kroppen reagerer. Det er ingen bivirkning av behandlingen. Jeg googlet faktisk om noen hadde dødd på klinikken. Hehe! Du kan bli trøtt og få hodeverk om du ikke drikker det vannet du skal i løpet av dagen. Dette kan jeg leve med for det er jo symptomer jeg har fra før. Mange kan merke at noe skjer fra første behandling. Tåkehode, eller brainfog som mange med ME har, kan lette allerede på første dag. Jeg er så spent også om halsevondten bare blir borte. Kan ikke huske sist jeg ikke hadde vondt i halsen, men jeg tror det var i Sozopol i fjor sommer etter 4 mnd på ketodiett og gikk ned 15 kg.

Jeg føler meg ekstremt godt ivaretatt av det norske firma som driver med turene og Oliver Weiss klinikken. Jeg bor i en leilighet like bortenfor klinikken og skal inn 1,5 time pr dag på intravenøst behandling, fri på søndager. Det er meldt 30 grader denne uka, og det kunne ikke vært bedre. Godt for kroppen med varme. En smak av sommer igjen. Sandaler, skjørt og t skjorte.

Etter kl 19 i dag skal jeg faste. I morgen tidlig skal jeg tisse et par ganger på glass, spytte i en kopp i 30 min og inn og ta blodprøver. I løpet av en time får vi svar på det meste. Om man har borreliose, parasitter, virus, kreft, andre sykdommer, matintoleranser, for mye tungmetaller i kroppen. Det er bare å stikke fingeren i jorda og ta det som en mann. Drømmen min er at han skal si: Dette er grunnen til at du er dårlig, og det kan vi fikse. Jeg vet feks at jeg har alt for mye jern i kroppen, og det er jo maten til virus. Fjerner vi jern så vil jo mye være gjort. Samt at jeg mangler sink og magnesium. Så får vi en balanse i de tingene som kroppen trenger, så sier det seg selv at man vil føle seg bedre.

Så, det store spørsmålet, kommer jeg hjem som et nytt menneske om 4 uker? Eller er jeg for syk til det å må være lengre? Det får vi vite i morgen!

Ønsker deg en nydelig dag og tusen takk for at du leser bloggen min!
Ønsker du mer info om helseturer til Tyskland, legg deg til vår facabookgruppe: https://www.facebook.com/groups/3243486335719992

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *